EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 29.2.2020  /  On the Rocks  /  Helsinki

Covenant (SWE)

Covenant (SWE) Liput

Dark Helsinki ylpeänä esittää: Ruotsalainen Covenant Helsinkiin helmikuussa 2020 + special guest Beyond Obsession (GER)! Covenant kuuluu niihin tummasävyisen elektronisen musiikin nimiin, jotka ei enää paljon esittelyjä kaipaa. Heidän musiikkinsa vaikutteet ulottuvat synapopista ambientiin asti. Tämän bändin yli 20 vuotiseen uraan mahtuu lukuisia kiertueita niin Euroopassa, Yhdysvalloissa kuin muissakin maailman kolkissa. Heiltä on julkaistu 9 studioalbumia ja livelevyt päälle. Viimeisin 2019 julkaistu "Fieldworks: Exkursion EP" edustaa bändin kokeellisempaa puolta industrial-ambient elementteineen ja tulee heidän mukaansa olemaan ensimmäinen osa myöhemmin julkaistavaa "Fieldworks" teeman levysarjaa. Covenantin keikat ovat tunnetusti huikea ja intensiivinen sukellus tämän legendaarisen bändin laajaan tuotantoon joka hakee vertaistaan. Special guest Beyond Obsession

Beyond Obsession on Nils Upahlin ja Andrè Wylarin vuonna 2012 perustama saksalainen synth pop- duo. Jo Ensimmäinen "Listen, Learn and Speak" pitkäsoitto menestyi suhteellisen hyvin ja esitteli raikkaan ja melodisen äänimaailman joka yhdistyy Nilsin herkkään tulkintaan. Heiltä on julkaistu tähän mennessä kolme albumia joissa yhdistyy koko elektropopin kirjo. BEYOND OBSESSION osaa ottaa yleisönsä myös lavalla, joten ei siis kannata missata mahdollisuutta nähdä heidät nyt ekaa kertaa Suomessa! 

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.