EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 10.6.2018  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Coven (USA), Blue Eyed Sons

Coven (USA), Blue Eyed Sons Liput
Takaisin

Ladataan…

COVEN SUOMEEN ENSIMMÄISTÄ KERTAA

Yhdysvaltalainen psykeedelisen rockin pioneeri Coven saapuu konsertoimaan Helsingin Tavastialle sunnuntaina 10. kesäkuuta.

1960-luvun lopulla perustettu Coven on yksi lajityyppinsa alullepanevia voimia. Covenia ja etenkin vokalisti Jinx Dawsonia pidetään suunnannäyttäjänä monille suurille metallinimille, kuten esimerkiksi Black Sabbathille ja King Diamondille.

Vuosien hiljaiseloa viettänyt yhtye palasi jälleen jalustalleen vuonna 2013 uuden albumin saattelemana. Albumi "Jinx" on kokoelma rock-, pop- ja psykedeelisiä metal anthemeita. Yhtyeen tuorein julkaisu on 2016 julkaistu kaksi kappaleinen "Light The Fire" -EP. 

Jinx Dawson kokosi uusista muusikoista koostuvan kokoonpanon Covenin viime kevään legendaarisen Roadburn -festivaalin keikkaa varten, joka oli samalla bändin ensiesiintyminen euroopassa.

Lämppärinä Tavastian keikalla nähdään raskasta bluesvetoista rockia soittava kotimainen Blue Eyed Sons. Yhtye perustettiin vuonna 2012 neljän lapsuudenystävän kesken ja on vuodesta 2015 lähtien keikkaillut aktiivisesti, luoden itselleen vahvaa imagoa villinä, groovaavana ja arvaamattomana live-bändinä. Vuonna 2017 imperiumi.net sivusto luonnehti yhtyettä suomen kovimmaksi klassisen rockin toivoksi.


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 19:00

Liput ovelta 35 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.