EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 3.2.2023  /  Basso Club  /  Oulu

Costi & Ares / Basso Club / Oulu

Costi & Ares / Basso Club / Oulu Liput

Costi & Ares Basso Clubilla perjantaina 3.2!

Costi

Costi on tamperelainen, asennetta ja voitontahtoa huokuva rap-artisti, joka leikkaa hallitusti keskelle kenttää. Urheilutaustainen Costi hakee sanoituksissaan paljon viitteitä toisen intohimonsa, sportin parista. Musiikillisesti inspiraatiota on ammennettu esimerkiksi italialaisesta soundista.

Taidokkaita ja merkityksellisiä riimejä kirjoittava PME Recordsin kanssa yhteistyötä tekevä Costi julkaisi ensimmäisen EP:nsä ”SAFARI” joulukuussa 2021. Musiikkiuran alku ulottuu kuitenkin jo vuoteen 2016. Lupaava artisti nostettiin hieman EP:n julkaisun jälkeen YleX:n Läpimurto 2022 -listauksen ehdokkaaksi. Seuraavana askeleena ”SAFARI” EP:stä artisti on julkaissut tamperelaisuutta korostavan singlen STILL TRE yhdessä Jami Faltinin kanssa, vieraillut sekä JVG:n tuoreella Verkkareis että Joe L:n Deep Down -kappaleilla, ja julkaissut menestyksekkäästi omaa tuotantoaan – singlet meikä matadori (feat. Sexmane), Kangastus sekä Magaluf. Nämä tuoreimmat julkistukset antoivat esimakua juuri julkaistusta LIMBO-debyyttialbumista, joka viihtyy neljättä viikkoa virallisen albumilistan kärkisijalla. Costi tekee suurta läpimurtoa suomirap-kentällä, josta todisteena esimerkiksi uusimman albumin yltäminen kokonaisuudessaan Suomen Top 50 -listalle.

Karismaattinen, tiukan focuksen pitävä artisti tietää mitä kohti on menossa – ja tämä näkyy määrätietoisesti kaikessa tekemisessä. It’s LIMBO era.

Ares

Ares on Rähinän uuden sukupolven superlupaus, jonka debyyttialbumi Skala julkaistiin marraskuussa 2021. Vantaalaislähtöinen 22-vuotias Ares summasi albumille elämänsä tähän asti ja nimesi sen isänsä kreikkalaisen kotikylän, Skala Kalloniksen mukaan.

Albumilta lohkaistu Eihä? (feat. LEWIZKI) -single levisi kulovalkean lailla TikTokissa ja on saavuttanut Spotifyssa 1,5 miljoonan striimin rajapyykin. LEWIZKI:n lisäksi albumin nimekkäisiin feattaajiin kuuluvat Elastinen, Fintelligens, Lukas Leon sekä Turisti. Ares on julkaissut kaksi singleä debyyttialbuminsa jälkeen, C’est la vie kertoo kevyellä otteella suhtautumisesta ihmissuhteisiin ja rakkaudesta kertova Olkapää taas tarjoaa nostalgiaa nuorelle sukupuolelle samplaten Robinin Sua varten -kappaleen kertosäettä.

Ares on myös itse featannut upeilla julkaisuilla, kuten LEWIZKI:n Uptown Baby (feat. Ares, Averagekidluke, Xavier Weeks) -singlellä, pluuton Tal ei istu, sekä Jami Faltinin tuoreella IKKUNA -kappaleella.

”Käy mitä käy, se on kokemus”, sanotaan Areksen Skala-kappaleessa, kiteyttäen artistin elämännälkäisen asenteen.

Liput
16,50 € ennakkoon
20 € ovelta
+3 € eteispalvelumaksu

32€ VIP
VIP-LIPPU
- Kaikki normaalihintaiset juomat -50% koko illan
- Oma jono
- Sisältää narikan

Pöytäpaikat
10 henkilön pöytä (Juomat erikseen) vain 5kpl pöytiä varattavissa.

Valitse lippu kategorista haluamasi pöytäsi. Pöytä 1 on lähimpänä lavaa. Kun olet ostanut valitsemasi pöydän, laita meille viestiä instagramissa tai facebookissa, nimesi ja minkä pöydän olet varannut. Kun saavutte paikalle kertokaa nimenne, niin tiedämme mihin pöytään seurueenne ohjataan. Pöytäseurueen tulee saapua samaan aikaan paikalle. Pöytä sisältää liput ja jonon ohitukset 10 hengelle! Sisältää myös narikkamaksut.
              
LAVA
1 Pöytä 250€
2 Pöytä 200€
3 Pöytä 200€
4 Pöytä 175€
5 Pöytä 175€

Aikataulu

22:00 Ovet
23:30 Alkaa Livet

Basso Club: Facebook | Instagram | TikTok

www.bassoclub.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00
Showtime klo 23:30

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.