EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 28.9.2024  /  Tampere-talo, Pieni sali  /  Tampere

costee

costee Liput

Alternatiivisen popin suunnannäyttäjä costee vakuuttaa tummanpuhuvalla, rosoisella ja pop-koukkuja täynnä olevalla musiikillaan. Tämä lahjakas laulaja-lauluntekijä tekee moderneja ja tarttuvia kappaleita, joiden inspiraationa on hänen oma elämänsä. Costeen musiikki- ja lyriikkavideoita on katsottu YouTubessa komiat yli 5 miljoonaa kertaa.

Costee on noussut lyhyessä ajassa yhdeksi maamme mielenkiintoisimmista uusista artisteista. Debyyttialbumi Ehkä joskus tää viel naurattaa (2019) pysyi Suomen virallisella albumilistalla yhteensä 71 viikkoa. Costeen toinen levy, Kaikki loppuu aina (2020) meni suoraan virallisen albumilistan sijalle 2 ja siltä löytyy mm. singlet Satuta mua kunnolla, Kunnes kuollaan ja Taas sun kaa. Costeen kolmas albumi Kaikki vampyyrit ei juo verta julkaistiin syyskuussa 2022 ja se toi hänelle kaksi Emma-ehdokkuutta.

Koko ikänsä musiikkia harrastanut laulaja-lauluntekijä on vakuuttava ja energinen live-esiintyjä, joka ei jätä yleisöä kylmäksi. Hän onkin saanut ympärilleen vahvan ja kannustavan fanijoukon ja hurmannut yleisöä omilla keikoillaan ympäri Suomea.

www.tampere-talo.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Showtime 19:30

Keikan kesto n. 1 tunnin.

Keikan jälkeen meet & greet.

Myynti loppuu 28.9.2024 19:30.