EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 4.3.2023  /  Surf House Helsinki  / 

Corona Sunsets Session: Are, Kriso & Tohtori Getto

Corona Sunsets Session: Are, Kriso & Tohtori Getto Liput

Surf Housen Corona Sunset Sessioneilla nähdään 15 vuoden ajan suomiräppiin korvaamattomasti vaikuttaneet KPC:n pojat Are ja Kriso, sekä mysteerimies Tohtori Getto.

Are tunnetaan yhtenä maamme terävimmistä räppäreistä. Kriso on tuottanut laajasti musiikkia suomirapin keskuudessa. Naamion takaa räppäävä Tohtori Getto on niittänyt kehuja savuisista ja iskevistä riimeistään.

Tunnettujen KPC:läisten kädenjälkeä voi kuulla lukuisten nimekkäiden artistien kuten Stepan, Gettomasan, Lyttän, Evit Stöön, Aivovuodon, Lauri Haavin ja Rekamin biiseistä.

Luvassa Taattua Hiittiä (27C)! Kylmiä drinkkejä, Limee ja Coronaa, Stadin parhaita Tacoja ja Burritoja! Keikan jälkeen Surffitiimin demo.

Kesäkamat messiin, TÄÄL TULEE KUUMA!

surfhousehelsinki.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

LÄMPÖTILA: +27
PUKUKOODI: KESÄ
NARIKKA 3 €
OVET 19:00

***

SAAPUMISOHJEET:

KAUPPAKESKUKSESTA:
Violetti tai keltainen hissi alas P4-kerrokseen, seuraa DOWN UNDER opasteita.

JULKISILLA:
Siirry ensin juna-aseman päästä kauppakeskuseen ja violetti tai keltainen hissi alas P4-kerrokseen, seuraa DOWN UNDER opasteita.

OMA AUTO TAI TAKSI (max 2,3m korkea):
Aja suoraan parkkihallin kerrokseen P4 ja etsi DOWN UNDER -sisäänkäynti.

KAUPPAKESKUKSEN AUKIOLOAIKOJEN ULKOPUOLELLA:
Sokos Hotelli Triplan edustalta ulkoa (Frederikanterassi) löytyy metallinen hissi, jossa DOWN UNDER -kyltit, tule P4-kerrokseen ja seuraa opasteita.

Myynti loppuu 4.3.2023 23:00.