EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 4.2.2023  /  Surf House Helsinki  / 

Corona Sunsets Session: Costee

Corona Sunsets Session: Costee Liput

Maamme mielenkiintoisimpiin uusiin artisteihin kuuluva Costee pakkaa repullisen hittejä ja tulee Corona Sunsets Sessioneille 4.2.2023!

Ikänsä musiikkia harrastaneen Costeen otteet eivät petä ja live-esiintyminen on taidetta kerta toisensa jälkeen enemmän! Vaikka ulkona olisikin kylmä Surf Housella on Costeen kuuma!

Costeen uusi albumi meni suoraan virallisen albumilistan sijalle 2, eikä hänen kappaleitaan ole turhaan kuuneltu miljoonia kertoja Spotifyssä! Kappaleissa inspiraatiota omasta elämästään ja Surf Housen intiimi lava päästää kaikki kuuntelijat lähemmäs Costeeta!

Luvassa Taattua Hiittiä (27C)! Kylmiä drinkkejä, Limee ja Coronaa, Stadin parhaita Tacoja ja Burritoja! Keikan jälkeen Surffitiimin demo.

Pakkaa kesäkamat messiin! Täällä on COSTEEn kuuma!

surfhousehelsinki.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

LÄMPÖTILA: +27
PUKUKOODI: KESÄ
NARIKKA 3 €
OVET 19:00

***

SAAPUMISOHJEET:

KAUPPAKESKUKSESTA:
Violetti tai keltainen hissi alas P4-kerrokseen, seuraa DOWN UNDER opasteita.

JULKISILLA:
Siirry ensin juna-aseman päästä kauppakeskuseen ja violetti tai keltainen hissi alas P4-kerrokseen, seuraa DOWN UNDER opasteita.

OMA AUTO TAI TAKSI (max 2,3m korkea):
Aja suoraan parkkihallin kerrokseen P4 ja etsi DOWN UNDER -sisäänkäynti.

KAUPPAKESKUKSEN AUKIOLOAIKOJEN ULKOPUOLELLA:
Sokos Hotelli Triplan edustalta ulkoa (Frederikanterassi) löytyy metallinen hissi, jossa DOWN UNDER -kyltit, tule P4-kerrokseen ja seuraa opasteita.