EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 16. - La 17.6.2023  /  Kulttuurikeskuksen aukio, Tapiola  /  Espoo

CNNCT.VOL2

CNNCT.VOL2 Liput

𝗖𝗡𝗡𝗖𝗧.𝗩𝗢𝗟𝟮 | 𝟭𝟲.-𝟭𝟳.𝟲.𝟮𝟬𝟮𝟯 | 𝗧𝗔𝗣𝗜𝗢𝗟𝗔𝗡 𝗞𝗨𝗟𝗧𝗧𝗨𝗥𝗜𝗔𝗨𝗞𝗜𝗢 | 𝗘𝗦𝗣𝗢𝗢

CNNCT Festivaliin lisää esiintyjiä – yhteensä 30 artistia kahdella lavalla Tapiolan Kulttuuriaukiolla kesäkuussa!

Espoossa viime kesänä loppuunmyyty tekno- ja housemusiikin suurtapahtuma CNNCT on julkistanut lisää artisteja. Tapiolan Kulttuuriaukion lavalle nousevat 16.-17. kesäkuuta nyt myös kovassa nosteessa olevat Biscits, Eden Prince, Dobé ja parkerstrange sekä suuri joukko kotimaisia huippunimiä.

Perjantaina 16. kesäkuuta Espooseen saapuva Biscits on Southamptonissa syntynyt ja kasvanut DJ/tuottaja, joka kerää kuukausittain yli kaksi miljoonaa kuuntelijaa pelkästään Spotifyssa. Hänen Your Body -kappaleensa oli yksi vuoden 2021 soitetuimmista tech house -biiseistä.

Lauantaina 17. kesäkuuta CNNCTin lavalle nouseva Eden Prince on brittiläinen house-tuottaja, jonka kappaleet ovat saaneet huikeat 250 miljoonaa kuuntelukertaa Spotifyssa. Eden Princen tuotantoon lukeutuu monia alkuperäiskappaleita ja remixejä, joita ovat julkaisseet muun muassa levy-yhtiöt Good Company, Atlantic, Defected ja Solotoko.

CNNCT Festivalin nyt julkistettavia kotimaisia huippuartisteja ovat perjantaina lavalle nousevat Deloop, Galrav, Jekaterina, Milla Lehto, Roman Jack, Saab, Sami Brothers, Siim Griffel, Sønin ja Ulrika sekä lauantaina esiintyvät Anastasija, Atro, Bloom, Concha, Markson, Martin K4rma, Orion, Sheikkinen, Simona, Stede, Supermodels From Paris ja TMPR.

Tapahtumaan on jo aiemmin julkistettu perjantaina nähtävä pääesiintyjä, Napolin teknokuningattareksi nimetty Deborah De Luca, lauantain ykkösnimi, ruotsalainen tekno-DJ/tuottaja Adam Beyer sekä italialainen Meduza ja norjalainen KREAM.

Tapahtuma-alueella on monipuolisia ruoka- ja anniskelupalveluita, kuten Helsingin parhaaksi valittu burgeriravintola Boneless. Lisäksi Helsingin seudun liikenne järjestää metroon lisävuoroja festivaalin päätyttyä, jotta festivaalivieraat pääsevät sujuvasti kotiin.

CNNCT Festivaali on turvallinen ja avoin tila, jonne jokainen on tervetullut ja saa olla juuri sellainen kuin on. Tapahtuman järjestäjille on tärkeää, että jokainen paikalle saapuva tuntee olonsa turvalliseksi ja mukavaksi. Festivaalilla on nollatoleranssi syrjinnälle, rasismille ja häirinnälle.

Ensimmäistä kertaa viime kesänä järjestetyn loppuunmyydyn tapahtuman pääartisteina olivat tuolloin brittiläinen Mark Night sekä saksalainen DJ-suuruus, musiikkituottaja Boris Brejcha.

Perjantai 16.6.

Deborah De Luca, Kream, Biscits, Deloop, Galrav, Jekaterina, Milla Lehto, Roman Jack, Saab, Sami Brothers, Siim Griiffel, Sønin, Ulrika.

Lauantai 17.6.

Adam Beyer, Meduza, DOBé, PARKERSTRANGE, Anastasija, Atro, Bloom, Concha, Markson, Martin K4Rma, Orion, Sheikkinen, Simona, Stede - Ihana Classics, Supermodels From Paris, TMPR.


Ikäraja: K-18