EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 9.3.2024  /  Hotelli Sorsanpesä  /  Seinäjoki

Club Onniteekki K-40

Club Onniteekki K-40 Liput

WHERE WERE YOU LAST NIGHT? No 9.3. kannattaa ainakin olla näissä bileissä - tällaisia retropirskeitä ei ole hetkeen nähty!

Upea Ruotsin discokuningatar ANKIE BAGGER saapuu Suomeen - Seinäjoen Hotel Sorsanpesälle, tietenkin Club Onniteekkiin!

Suomen maineikkain retroklubi uudistuu vuonna 2024: paljon toivottu K-40 disco aloittaa uuden kauden, ja retrohengessä myös ovet aukeavat ja sulkeutuvat aiemmin: bileet alkavat jo klo 20.00 ja loppuvat klo 02.00!

Ankie Bagger oli ennen soolouraansa Lili & Sussie -duon taustalaulaja, mutta sooloura lähti rakettimaiseen nousuun 80-luvun lopulla yhdellä v. 1989 kovimmista tanssilattiahiteistä "Where Were You Last Night". Tämän megahitin tietävät kaikki!

Ankien muista biiseistä tunnetaan parhaiten "People Say It's In The Air", mutta myös "Love Really Hurts Without You" ja "Don't You Know, Don't You Know" lienevät soineen melko ahkerasti 90-luvun taitteessa myös Suomessa...

Onniteekin DJ:t Tony ja Alex L valmistautuvat tähän iltaan todella hyvällä kattauksella retromusaa eri vuosikymmeniltä - nyt on tarjolla hittejä laidasta laitaan, mutta myös jo ehkä unohtuneita helmiä!

Illassa kuullaan musiikkia etenkin 80- ja 90-luvuilta: kasarinuoret tuskin ovat unohtaneet nimiä kuten Duran Duran, Falco, Bad Boys Blue, Level 42, Bogart Co, Roxette, Tears for Fears, Pet Shop Boys, Sandra, Black Box... ja tuttuja ysäri- ja dancehittejäkin kuullaan.

70-luvun hiteistä soitossa ainakin Donna Summer, ABBA, Boney M, Michael Zager Band, Bonnie Tyler, Lipps Inc... ota kaverit mukaan ja mieti oma toivebiisisi valmiiksi, nyt on lupa toivoa muutakin kuin ysäriä.

sorsanpesa.fi


Ikäraja: K-40
Aika: Ovet klo 20:00

Liput vaihdetaan rannekkeisiin ravintolan ovella klo 20:00 alkaen.

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 9.3.2024 20:00.
Hotelli Sorsanpesä
Törnäväntie 27, 60200, Seinäjoki