EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 7.10.2023  /  Hotelli Sorsanpesä  /  Seinäjoki

Club Onniteekki

Club Onniteekki Liput

✰ CLUB ONNITEEKKI IS BACK! MASTERBOY & BEATRIX DELGADO • PARTAMATTI • DJ TONY 30TH ANNIVERSARY • DJ ALEX L ✰

Suomen maineikkain retroklubi Club Onniteekki tuo Suomeen artistin, jota on toivottu takaisin jo vuosien ajan sekä miehen, joka on ysäribuumin suurimpia hahmoja…

MASTERBOY & BEATRIX DELGADO on ysärin eliittiä - festarikeikkoja lähinnä heittävä legendastatuksen omaava eurodancen kärkeen kuuluva trio, joka räjäytti Onniteekin liitoksistaan heidän vieraillessaan Suomessa ensi kertaa v.2015. Tämän jälkeen vain festareilla nähty kolmikko tunnetaan hiteistä kuten ”Feel The Heat Of The Night”, ”Anybody”, ”Generation of Love” ja he tuottivat klassikkobiisin ”Love Message”!

PARTAMATTI eli Matti Airaksinen on vetänyt Onniteekin täyteen useampaan kertaan jo yksinkin, ja tänä erikoisiltana Matti palaa sinne, missä veti aivan ensimmäisiä DJ-keikkojaan yli 10 vuotta sitten: CLUB ONNITEEKKIIN. Radio Novan Retroperjantai -ohjelmaa vetävä ysärin suurlähettiläs on Onniteekin suosituin yksittäinen esiintyjä, eikä syyttä - miehen keikat ovat täyttä timanttia alusta loppuun!

DJ TONY tunnetaan HitMix-radiokanavan Retroradio-ohjelmasta ja TÄLLÄ KEIKALLA hänen DJ-urastaan tulee täyteen jo 30 VUOTTA. Juhlakeikallaan mies tulee soittamaan erityisesti uran alkupuolen rakkaimpia biisejään, joka on takuulla myös tanssilattialle mieluisaa settiä!

DJ ALEX L on toinen Club Onniteekin perustajista, todellinen ammattilainen dekkien takana jonka levykokoelma ja DJ-kokemus hakee vertaistaan. Kakkospuolen kopissa tullaan kuulemaan varmasti tanssittavaa musaa laidasta laitaan, aina 90-luvun alusta 2010-luvun danceen.

Seuraa päivityksiämme tapahtumasivulla ja Club Onniteekin FB-ryhmässä:
www.facebook.com/groups/clubonniteekki

Kalenteriin kannattaa todellakin tehdä merkintä jo nyt, ja varautua bileisiin hankkimalla ennakkoliput itselleen ja koko bailuporukalle nopeasti Tiketistä - tai vaikkapa hotellipaketit suoraan Hotel Sorsanpesältä! Kolmen vuoden odotuksen jälkeen Club Onniteekki on valmiina palaamaan maan ykkösretroklubiksi...

sorsanpesa.fi


Ikäraja: K-24
Aika: Ovet klo 22:00

Liput vaihdetaan rannekkeisiin ravintolan ovella klo 22.00 alkaen.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: ei
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Hotel Sorsanpesä, [email protected]

Myynti loppuu 7.10.2023 22:00.
Hotelli Sorsanpesä
Törnäväntie 27, 60200, Seinäjoki