EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 5.10.2024  /  Tyrvään kirkko  /  Sastamala

Club for Five - hyväntekeväisyyskirkkokonsertti

Club for Five - hyväntekeväisyyskirkkokonsertti Liput

Club for Five - hyväntekeväisyyskirkkokonsertti on akustinen vokaalimusiikin hetki, jossa kuulija kuljetetaan hiljentymään ja viihtymään yhtyeen musiikin parissa.

Konsertti sisältää suomalaisille rakkaita virsiä sekä muita tunnelmallisia lauluja yhtyeen uran varrelta. Taidokas viisikko kuljettaa kuulijaa läpi erilaisten tunnelmien ja musiikin tyylilajien.

Club for Five on Suomen tunnetuimpia a cappella -yhtyeitä ja saavuttanut suurta suosiota myös ulkomailla. Yhtye on julkaissut 13 studioalbumia, joista 6 on myynyt kultaa.

Hyväntekeväisyyskonsertin järjestää Pyhän Lazaruksen Ritarikunnan Pyhän Ristin Komentajakunta. Konsertin tuotto kohdennetaan lyhentämättömänä Tampereen ev. lut. seurakuntien Mummon Kammarin ikäihmiset ja nuoret yhdistävään ystävätoimintaan sekä MIELI ry Sastamalan Tukitalo kautta Sekaisin Chat -palvelun kautta nuorten pahoinvoinnin ehkäisyyn.

www.clubforfive.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 17:00
Ovet 30 min ennen.

Kesto 75 min

Numeroimattomat istumapaikat

Esteeettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä

Myynti loppuu 5.10.2024 16:30.