EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 7.6.2023  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Club For Five: Turn back time -levyjulkkarit

Club For Five: Turn back time -levyjulkkarit Liput

Lauluyhtye Club For Five julkaisee pitkään odotetun, uuden englanninkielisen albumin 2.6. "Turn Back Time" -albumin julkaisua juhlitaan Tavastia-klubin lavalla.

Uudella albumilla yhtye versioi popmusiikin legendaarisia kappaleita bändille ominaisella ennakkoluulottomalla otteella. Club For Five ei jää musiikissaan kiinni yhteen tyylilajiin, vaan on kotonaan niin jazz-, pop- kuin rockmusiikin parissa.

Club For Fiven on julkaissut 13 albumia, joista 6 on myynyt kultaa ja yhtye on voittanut vuosien varrella useita amerikkalaisia Contemporary A cappella Recording Awards (CARA) -palkintoa. Yhtye on perustettu vuonna 2000.

Club For Five:

Maija Sariola
Saima Haapanen
Jouni Kannisto
Juha Viitala
Tuukka Haapaniemi

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 27 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .