EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 22.10.2023  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Club For Five - Turn Back Time -klubikiertue

Club For Five - Turn Back Time -klubikiertue Liput

Club For Five - Turn Back Time -klubikiertue syksyllä Rytmikorjaamolla!

Syksyllä 2023 A cappella -suuruus Club For Five kiertää klubeja ympäri Suomea. Keikoilla kuulet kansainvälisiä hittejä uudelta kesäkuussa ilmestyneeltä Turn Back Time -albumilta (mm. Billie Eilish, Nightwish & Madonna) sekä muuta menevää musiikkia.

Tule kokemaan ainutlaatuinen ilta tämän virtuoottisen viisikon seurassa!

Club For Five on Suomen suosituin a cappella -yhtye, joka on toiminut vuodesta 2000 lähtien. Lauluyhtye on tunnettu sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Club For Fiven musiikki ei rajoitu yhteen tiettyyn tyylilajiin – he taitavat jazzin, popin, rockin, kansanmusiikin ja klassisen musiikin alueet.

Tämä virtuoottinen viisikko (Maija Sariola – sopr., Saima Haapanen – alt., Jouni Kannisto – ten., Juha Viitala – bar. ja Tuukka Haapaniemi – b.) on julkaissut 13 studioalbumia, joista 6 on myynyt kultaa. Club For Fiven esitykset ovat täynnä tunteikasta tulkintaa, oivaltavaa huumoria, mestarillista osaamista ja vaikuttavia sooloesityksiä.

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 17:00

Liput ovelta 33 €, mikäli jäljellä.

Numeroimattomat istumapaikat. Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 22.10.2023 18:00.