EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 18.1.2020  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Club Dive: Lauri Haav + B.W.A.

Club Dive: Lauri Haav + B.W.A. Liput

Club Dive kutsuu kävijänsä sukeltamaan urbaanin rytmimusiikin monimuotoisuuteen. Kevätkauden ensimmäisen illan aikana lavalle nousevat PME Recordsin huippulupaus Lauri Haav sekä D.R.E.A.M.G.I.R.L.S.-kollektiivissakin nähty B.W.A.

Lauri Haav on tehnyt vakuuttavaa läpimurtoa kahdella julkaistulla EP:llään sekä yhteistyöllään esimerkiksi Gettomasan kanssa. Mikäli pidät Drakesta tai The Weekndista, tämä on sua varten.

Helsinkiläinen B.W.A nousi alun perin musiikkipiirien tietoisuuteen mm. Azealia Banksia lämpänneen ja Flowssa ihastuttaneen AK-duon kautta. Englanniksi levyttävältä B.W.A:lta on ilmestynyt "New Wave" -niminen EP sekä irtobiisejä, jotka maalaavat kuvan laaja-alaisesta, itsevarmasta tekijästä.

 

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.