EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 5.3.2022  /  Lepakkomies  /  Helsinki

Club Bête Noire: Hante. (FRA) + Sipirja

Club Bête Noire: Hante. (FRA) + Sipirja Liput

Keikka on siirtynyt.

Aikaisemmille päivämäärille 17.4.2020, 24.9.2020 ja 17.4.2021 ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan.

Jos uusi päivä ei sovi, liput voi palauttaa Tikettiin 15.5.2021 mennessä. Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja .

***

HANTE. (FRA)

Hante. on pariisilaisen Hélène de Thouryn sooloprojekti. Syntetisaattoreidensa takana hän pakoilee todellisuutta ja kohtaa pelkonsa. Kylmän, synteettisen ja melankolisen musiikkinsa välityksellä de Thoury avaa itsensä ja tarjoaa kuulijoilleen syvää tunnetta sekoittaen piinaavaa ja ihon alle kaivautuvaa darkwavea sekä teräviä elektronisia ääniä.

Huomiota herättäneiden yhteistyöprojektiensa Phospor ja Minuit Machine jälkeen Hante. julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa Her Fall and Rise joulukuussa 2014, ja nousi välittömästi genren fanien suosioon. Vuonna 2016 ilmestyivät sekä toinen albumi This Fog That Never End että EP No Hard Feelings. Kolmannen albuminsa ''Between Hope & Danger'' Hélène julkaisi toukokuussa 2017. Uusin albumi ''FIERCE'' julkaistiin kuluvan vuoden tammikuussa Metropolis Recordsin kautta Pohjois-Amerikassa. Muualla maailmassa julkaisijana toimi Synth Religion.

SIPIRJA

Tänä pimeänä iltana kylmien aaltojen keskellä väistyy liha metallin tieltä, kun Timo K. Mukan innoittamana nimetty postpunk-trio Sipirja nousee lavalle ensimmäistä kertaa koskaan.

Sipirja on:
Otto Mikkola - Laulu & Kitara
Waldemar Blommendahl - Basso
Atte Viljamaa - Syntetisaattori & Rumpukone

CLUB BÊTE NOIRE RESIDENT DJ's:
Regina Linnanheimon Silmät
Waldemar Void

 

Facebook-tapahtuma

www.facebook.com/lepakkomies.baari


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00-04:00

Showtime 21:30

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 5.3.2022 21:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot