EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 25.11.2022  /  Tiivistämö  /  Helsinki

Club 2085

Club 2085 Liput

Club 2085 - SYNTHWAVE PARTY

Koe Suomen kovimmat Synthwave artistit retro-futuristisessa Club 2085 illassa.

Turbo Knight on kotimainen Järvenpäästä käsin vaikuttava retrohenkiseen elektroniseen musiikkiin keskittyvä projekti, jota luotsaa pitkän linjan tracker muusikko ja kansainvälisesti aktiivisesti vaikuttava musiikkituottaja Antti Huurinainen.

Artistille tunnusomaisiksi piirteiksi on ajan saatossa piirtyneet suuret syntetisaattorilla luodut äänimaisemat, mahtipointiset arpeggiot, vahvat sähkökitara riffit, sekä lukuisia tyylilajeja yhdistelevä persoonallinen ote, jota voidaan kuvailla rockia ja italo discoa yhdistelevänä avaruusoopperana.

Turbo Knight nousi kansainväliseen valokeilaan vuonna 2018 julkaistun Rasengan -kappaleen voimin. Nokkelasti nimetty teos on kivunnut maailman suosituimman retromusiikkiin keskittyvän Youtube-kanavan New Retro Wave kärkikastiin Turbo Knightin kasvattaessa mainettaan tekemällä tiiviisti yhteistyötä lukuisien kotimaisten ja ulkomaisten artistien kanssa.

Turbo Knight

Ace Buchannon on helsinkiläinen synthwave-artisti. Hänen musiikissaan yhdistyy modernin konemusiikin tuotanto ja 80-luvun syntetisaattorisoundit. Äänimaailmassa kuuluu niin cyberpunk-estetiikkaa kuin haikeita saksofoneja maustettuna 16-bittisen aikakauden japanilaisella pelimusiikilla ja kasarileffojen soundtrackeilla.

Ace Buchannon

Glowline on energistä ja tanssittavaa Synthwave musiikkia tuottava artisti Helsingistä. Hänen rokkistaran lavakarisma ja uniikki soittotyylinsä luo ainutlaatuisen livekokemuksen.

Glowline

Facebook: https://www.facebook.com/events/5537412169641470

Instagram: https://www.instagram.com/club.2085/

Tapahtuma Tiivistämön sivuilla: https://tiivistamo.fi/event/helsinki:agb3gaw4wm/club-2085-turbo-knight-ace-buchannon-glowline

tiivistamo.fi/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00

Eteispalvelumaksu 3 €.

***

Tiivistämö sijaitsee keskellä Suvilahden festari- ja kulttuurialuetta, 300 metrin päässä Kalasataman metro-asemalta.

Reittiopas: https://bit.ly/2YoEms0
Google maps: https://bit.ly/2E2XGDi