EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 7.12.2022  /  Ääniwalli  /  Helsinki

clipping. (US), GADA

clipping. (US), GADA Liput

HIP-HOP TRIO CLIPPINGILLE UUSI KEIKKAPÄIVÄ JOULUKUULLE

Yhdysvaltalainen hip-hop trio clipping joutui perumaan syyskuisen ensiviisiittinsä Suomeen, mutta uusi keikkapäivä on vihdoin saatu varmistettua ja yhtye saapuu Helsingin Ääniwalliin keskiviikkona 7. joulukuuta 2022.

Mm. Dr. Drestä, The Bomb Squadista, industrialista ja noisemusiikista innostuneet tuottaja-kaverukset William Hutson ja Jonathan Snipes perustivat clippingin Los Angelesissa vuonna 2009, ja räppäri Daveed Diggs liittyi ryhmään seuraavana vuonna. Omakustanteena vuonna 2013 julkaistu ”midcity” sai hyvän vastaanoton ja jo kesällä 2014 ilmestyi yhtyeen virallinen ensimmäinen studioalbumi ”CLPPNG” maineikkaan Sub Pop-levymerkin kautta. Yhtyeen neljäs albumi ”Visions of Bodies Being Burned” ilmestyi vuonna 2020. Trion soundia on verrattu mm. Death Gripsin ja My Bloody Valentinen kaltaisiin artisteihin.

Erikoisvieraana keikalla nähdään kotimainen jenkkiräpistä musiikkinsa ammentava GADA!

Kuudes Linja
Fullsteam

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 22.09.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 23.11.2022 mennessä.

***

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 26 €, mikäli jäljellä.