EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 21.11.2019  /  Semifinal  /  Helsinki

"Climate Aid": Valtaisa Luonnontalouskoneisto, Vimma

"Climate Aid - ilmastoprogespektaakkeli"

Valtaisa Luonnontalouskoneisto FB

Vimma FB

Climate Aid Home Page

 

Soittoajat:
20:00 Vimma
21:00 Valtaisa Luonnontalouskoneisto

Lipuista saatava tuotto ohjataan hiilivarojen kasvattamiseen.

 

VIMMA - progressiivinen folk

'Harvoin kuitenkin tulee vastaan näin täydellisesti rakennettua ja soitettua kappaletta [...]' Nuutti Heiskala, Soundi

'Taiteellista, vaan ei tarpeettoman elitististä. Kantaaottavaa, vaan ei tarpeettoman alleviivaavaa, sillä osaahan jokainen meistä ajatella. Osaahan?' Mika Roth, desibeli.net

VIMMA kiekuu ja kolisee, kuiskii ja suhisee. Kalevalaisessa taidepopissa ikiaikaiset melodiat sekoittuvat nuorten helsinkiläismuusikoiden ajatuksiin hektisestä nykymaailmasta, ilmastokriisistä ja luontosuhteesta, utopioita ja tulevaisuudenkuvia rakentaen.

VIMMA vuoroin kutsuu kuulijansa vastustamattomaan keinahteluun, ja välillä pysähtyy aistillisiin suvantoihin ajattelemaan. VIMMA iskee jalan alle ja yllyttää imuunsa. Viulujen ja saksofonin yhteiset melodiset tarinat kuljettavat kuulijan elokuvallisilta poluilta progressiivisen metsän herkkään hiljaisuuteen. Lyriikassa maalataan mystisiä maisemia maailman reunoilta. Ajattomat aallonpituudet taittuvat säröjen rajapinnoissa sävykkäiksi vuoropuheluiksi mahdottomasta ja mahdollisesta.

VIMMAn esikoisalbumi Meri ja avaruus (Eclipse Music) julkaistiin lokakuussa 2019 ja levynjulkaisukonsertti kuultiin Juuri Nyt Urban Folk Festivalilla Helsingissä. Albumi on progressiivisen rockin, kansanmusiikin ja nykyrunouden voimakas yhdistelmä, joka ottaa kantaa nuorten tekijöidensä kannalta oleellisiin aiheisiin: ympäristöön, ilmastonmuutokseen ja planeettamme tulevaisuuteen. Yhtyeen sävellyksistä vastaa pääosin taiteellisena tuottajana ja viulistina toimiva Pessi Jouste.

VIMMAa on kuultu myös Kaustisen kansanmusiikkifestivaalilla, Pispala Sottiisissa, Eclipse Jazz Clubilla, Etno-Espassa sekä ravintoloissa ja tapahtumissa Tampereella ja pääkaupunkiseudulla. VIMMA on ehdolla Vuoden tulokkaaksi Etnogaalassa 2020.

Livekokoonpano: Eeva Rajakangas - laulu, spoken word
Pessi Jouste - viulu
Jaakko Arola - saksofoni
Otto Porkkala - sähkökitara
Aino Kallio - piano
Santeri Kettu - basso
Aapo Lankinen - rummut

 


Ikäraja: K-18
Aika: Klo 19:00-24:00

Eteispalvelumaksu 3,50 € peritään ovella