EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 26.8.2022  /  CoolHead Brew Viikki  /  Helsinki

Cledos + Turisti + TheoFuego + Averagekidluke

Cledos + Turisti + TheoFuego + Averagekidluke Liput

Cledos, Turisti, TheoFuego sekä Averagekidluke järjestävät kesän kovimmat terassikekkerit CoolHead LIVEn kesäkeitaalla 26. elokuuta!

Viime kesänä Helsingin tapahtumakalenteriin singahtanut CoolHead LIVE -keikkasarja paisuu koko kesän mittaiseksi musiikin, auringonpaisteen ja pienpanimo-oluen juhlaksi. Viikin Gardenian uniikissa ympäristössä sijaitsevan kesäkeitaan kahdella ulkolavalla nähdään touko-syyskuussa yli 40 kiinnostavaa artistia. Liput keikoille ovat myynnissä nyt!

Cledos on yksi mielenkiintoisimmista 2020-luvun artisteista. Cledoksen omintakeinen soundi, persoonallinen tyyli ja itsevarmuutta huokuva karisma ovat tehneet Cledoksesta yhden suomalaisen rap-kentän seuratuimmista tekijöistä ja tyylilajin edelläkävijöistä.

Virheetön flow, koukuttavat kertsit, älytön tyyli ja lähes täydellinen live-esiintyminen. Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään, sillä kyseessä on täysin omassa sarjassaan painiva artisti, joka kulkee nimellä Turisti. Lavalle noustessaan Turisti ei ainoastaan räppää. Hän tanssii, laulaa, näyttelee ja tarjoaa yleisölle todellista teatteria.

TheoFuego on persoona; viihdyttäjä, esiintyjä, DJ sekä artisti. Voidaan sanoa, että kyseessä on oikea yhden miehen bändi. Monelle hän on tuttu jo festareiden isoilta lavoilta supertähti Cledoksen DJ:nä. TheoFuego eli Fuge kuvailee itseään trap-artistina, joka osaa tuoda pöytään aina jotain raakaa ja autenttista.

Suomalais-yhdysvaltalainen Averagekidluke on valmis uudistamaan suomalaisen vientirap-musiikin kentän kansainvälisellä soundillaan. Averagekidluke on tehnyt vahvalla flow’llaan ja melodisella räpillään vaikutuksen musiikkialan ihmisiin niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

www.coolhead.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Aikataulu:
18.00 - Ovet
18.30 - Averagekidluke
19.15 - TheoFuego
20.00 - Turisti
20.45 - Cledos

Liput ovelta 26 €, mikäli jäljellä.

Katso kaikki tulevat CoolHead Live -terassikeikat: www.tiketti.fi/coolheadlive