EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 7.3.2019  /  Ravintola Kerubi (sali)  /  Joensuu

Cledos (ikärajaton), Mc Sige & Mc Ere

Cledos (ikärajaton), Mc Sige & Mc Ere Liput

Ladataan…

Cledos

Cledos on 19-vuotias rap-lupaus, jonka kansainvälinen soundi, häikäilemätön tyyli sekä itsevarmuutta huokuva karisma ovat nostaneet artistin yhdeksi kiinnostavimmista uuden aallon rap-tulokkaista.

Cledosin debyyttisingle "Töis" nousi viraalihitiksi kesällä 2017, kun Töis- musiikkivideota katsottiin YouTubessa yli 100 000 kertaa ensimmäisten kymmenen päivän aikana. Cledos sainattiin PME Recordsille elokuussa 2017 ja debyytti-EP "Alo" julkaistiin marraskuussa. EP sai niinikään huikean vastaanoton, kun kuuden kappaleen levyltä peräti kolme kappaletta nousi Suomen Spotifyn top50 -listalle. Artistin vaikuttava debyyttivuosi huomioitiin ehdokkuudella vuoden 2018 Emma Gaalassa Vuoden tulokas -kategoriassa ja maaliskuussa 2018 Cledos julkaisi "Made in Italy"-singlen, jolla feattaa Mikael Gabriel. "Made in Italy" nousi suoraan Suomen Spotifyn top50 -listan sijalle 4.

Mc Sige & Mc Ere

MC Sige X Da Hanski on joensuulainen räpduo, joka on tehnyt musiikkia yhdessä vuoden 2015 kesästä saakka. Duo on julkaissut tähän mennessä 2 kokopitkää levyä ja yhden eepeen, joista viimeisin julkaistu vuoden 2018 elokuussa. Sige on tunnettu erityisesti freestyleräp piireistä, jossa tunnetuin saavutus on vuoden 2017 Rap SM hopea. MC Sige ja Da Hanski esiintyivät myös vuonna 2017 Ilosaarirockissa yhdessä Puren kanssa.

Tällä Kerubin keikalle mukaan saapuu myös Jonesuun freestyleräpin yksi kärkinimistä MC Ere,joka on tunnettu myös osallistumisistaan Rap SM kisoihin ja hän vaikuttaa keskeisesti joensuulaisessa rapyhtyeessä nimeltä Unique. Keikalla on luvassa aimo annos Suomen kärkitason räpimprovisaatiota ja myös yhteisiä harvemmin kuultuja Sigen ja Eren yhteisbiisejä!

www.kerubi.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 17:00

Tapahtuma on päihteetön.

17.00 Ovet auki & Glitteripaja
18.00 DJ SHAHLA
19.00 Mc Sige & Mc Ere
20.00 Cledos

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään narikkamaksu 2,50 €