EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 25.8.2022  /  Tullikamarin Klubi  /  Tampere

Cleaning Women, Hackedepicciotto (GER/USA)

Cleaning Women, Hackedepicciotto (GER/USA) Liput

Elokuussa siivoojakolmikko Cleaning Women kiertää Suomessa saksalais-amerikkalaisen Hackedepicciotton kanssa, joka on Alexander Hacken (Einstürzende Neubauten) ja Danielle de Picciotton (The Crime & The City Solution, Ministry of Wolves) yhteinen duo. Mute Records julkaisi tänä vuonna Hackedepicciotton kolmannen albumin The Silver Threshold, jonka tiimoilta Hackedepicciotto kiertää Euroopassa. Alexander Hacke miksasi Cleaning Womenin vuonna 2019 ilmestyneen Intersubjectivity-albumin.

Cleaning Women on aktivoitunut myös uuden materiaalin parissa. Uusi levy on työn alla. Aiemmin yhtye on julkaissut neljä albumia sekä tehnyt musiikkia elokuviin ja tv-sarjoihin sekä esiintynyt yli 20:ssä maassa. Yhtye tunnetaan itsetehtyjen soittimien ja omintakeisen soundin lisäksi myös mykkäelokuviin tehdyistä livesäestyksistään. Musiikkityyliä on kuvailtu “avantgardistiseksi tanssimusiikiksi” ja “roskalavadiskoksi”, johon on sotkettu myös elokuvamaisia sävyjä.

www.telakka.eu


Ikäraja: K-18
Aika: Showtime klo 19:00
Myynti loppuu 25.8.2022 18:00.