EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 19.11.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Classic Rock and Metal meeting in Helsinki

Classic Rock and Metal meeting in Helsinki Liput

Classic Rock And Metal Meeting Helsingissä 19.11.2022

KaaosZine ja KISS Army Finland järjestävät yhteistyössä Classic Rock & Helsinki Metal Meetingin Helsingin On The Rocksissa. Tapahtumassa esiintyvät muun muassa Judas Priestistä tuttu ja syksyllä arvostetun Hall of Fame -palkinnon saanut rumpali Les Binks, Helloweenissa pitkään vaikuttanut nykyinen Masterplan kitaristi Roland Grapow sekä mm. Stratovariuksesta tuttu Jari Kainulainen. Hanoi Rocksista ja uudesta Stenfors -bändistään tuttu Jan Stenfors (Nasty Suicide) on paikalla livehaastattelussa ja meet & greetissä.


Mukana on myös kirjailija Sami Lopakka, joka tunnetaan myös Sentencedistä ja KYPCKistä, sekä suomalaisen rockin uudeksi supergroupiksikin kutsuttu Megasnake -yhtye, jossa on mukana Peer Cüntista ja Gringos Locosista tuttuja muusikoita.Päivän aikana tapahtumassa nähdään myös useita muita rock- ja metalligenrestä tuttuja muusikoita, joista tiedotetaan myöhemmin. Paitsi livemusiikkia, tapahtumassa on tarjolla myös Sampsa Astalan juontamia artistien livehaastatteluita, sekä meet&greet- ja nimikirjoitussessioita.

Tapahtumassa on paikalla useita levyjä ja merchandisea myyviä kauppiaita, mutta osallistujilla on mahdollista hankkia artistien myymiä tuotteita myös suoraan artisteilta ja saada signeeraus valitsemiinsa tuotteisiin (rajoitetusti). Tapahtumassa on myös paikalla Liken rock/metalli-genren kirjailijoita. Heidän kirjojaan on mahdollista hankkia tapahtumasta ja kirjailijat myös signeeraavat teoksiaan illan aikana.
Sekä Les Binks että Roland Grapow soittavat noin 45 minuutin mittaiset livekeikat, jotka koostuvat artistien entisten ja nykyisten bändien biiseistä. Binksin kanssa esiintyy Priesthood Finland ja Grapowin kanssa lavalla nähdään Metal Machinery.

CLASSIC ROCK AND METAL MEETING 2022

19.11.2022
KLO 17:00-24:00

ON THE ROCKS
www.rocks.fi
Mikonkatu 15
00100 Helsinki

LIPUT:
27 € (Tiketti)
25 € (Kanta-asiakas hintaan)

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 17:00-04:00

Liput ovelta 35 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.