EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 15.9.2018  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vintti  /  Helsinki

Claes Andersson & Julia Korkman

Claes Andersson & Julia Korkman Liput
Takaisin

Ladataan…

Tämä tapahtuma on peruuntunut esiintyjän sairastapauksen takia.  Ostetut liput voi palauttaa Tiketin toimipisteisiin tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: hei@tiketti.fi rahojen palautusta varten. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla. Liput tulee palauttaa 15.11.2018 klo 18:00 mennessä.

Claes Anderssonin ja Julia Korkmanin "Kvar i mig" -uutuuslevyllä pohditaan kohtaamisia, jäähyväisiä, eri elämäntilanteiden ja paikkojen muistelua, yksittäisiä hetkiä elämän keskeltä sekä ihmissuhteita.

Konsertissa Helsingin Korjaamolla kuullaan sekä levyllä olevia kappaleita että muuta, uuttakin tuotantoa: nostalgista jazzia ranskaksi, suomalaisia ja ruotsalaisia kansanlauluja "jazz på svenska" -perinnettä mukaillen, perinteistä jazzia uusin sanoituksin sekä uusia sävelmiä muun muassa Elina Vaaran, Eino Leinon sekä Claes Anderssonin runoihin.

Välkomna!


Claes Andersson & Julia Korkman: Kvar i mig - Yhä minussa.
Jazz, folk and poetry in Finnish, Swedish, French and English.

Lue tästä Helsingin Sanomien haastattelu.

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Alennukseen oikeuttava Korjaamolainen-kortti tarkistetaan tapahtuman ovella. Korjaamolaiseksi voit liittyä Korjaamon nettisivuilla osoitteessa www.korjaamo.fi

Tapahtuman peruuntuessa pidätämme 2,50 € käsittelymaksun.