EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 22. - Su 26.1.2020  /  Aleksanterin teatteri  /  Helsinki

Cirkus Cirkör: Bloom

Cirkus Cirkör: Bloom Liput

Cirkus Cirkörin uusi esitys kutsuu kukkaloiston, klassisen musiikin ja sirkuksen täyttämään maailmaan. Kokoonpano koostuu viidestä kansainvälisestä monilahjakkuudesta, jotka haluavat muuttaa maailmaa ilon, pelon ja riskinoton kautta.

Arki on ajoittain uhkakuvien ja stressin täyttämää. Liikaa ei tulisi erottua ja pelkkä yritys olla erilainen nähdään ensimmäisenä askeleena kohti epäonnistumista.

Bloomin taiteilijat syleilevät arkipäivän vaatimuksia ja pelkoja. Luovuus ja sirkustemput riisuvat negatiiviset tuntemukset ja pelot aseistaan muuttaen ne riskien runoudeksi.

Tavoitteemme on hämmästyttää yleisöä ihmisyyden rajoja ylittävillä kyvyillä, saada heidät sekä nauramaan että jännittymään, jotta he voisivat jälleen huokaista helpotuksesta. Ben Collis

Ilmojen läpi liitävät, trapetseissa ja köysissä kieppuvat, toisiaan nostavat ja hampaistaan roikkuvat taitelijat ruumiillistavat sirkuksen sielun: Normeihin ei ole mukauduttava ja erilaisuus on ennemminkin rikkautta.

Let yourself Bloom.

Instagram
Facebook

cirko.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Ovet avataan tunti ennen esitystä.
Esityksen kesto 60 min.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.