EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 11.5.2023  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Circus Of Rock

Circus Of Rock Liput

CIRCUS OF ROCK -PROJEKTI JUHLII LEVYJULKKAREITAAN TAVASTIALLA – UUSINA SOLISTEINA TUPLE SALMELA, JAY LEWIS JA PEKKA HEINO!

Mirka "Leka" Rantasen kansainvälisiä tähtiä vilisevä rock-ooppera Circus of Rock nousee ensi kertaa keikkalavoille tänä keväänä. Muun muassa Thunderstone-, Northern Kings- ja Raskasta Joulua -kannuttelijana tunnetun Rantasen sirkus saapuu Tavastialle torstaina 11. toukokuuta kuuden huippusolistin kanssa. Lavalla nähdään Yngwie Malmsteen-, Dokken- ja Ted Nugent -kuvioista tunnettu yhdysvaltalainen Mark Boals, bulgarialaisen SEVI-yhtyeen voimanainen Svetlana "Sevi" Bliznakova, power metal -yhtye Masterplanin ruotsalaissolisti Rick Altzi sekä uusina lisäyksinä Tarot- ja Lazy Bonez -yhtyeiden solistina tunnettu Tommi ”Tuple” Salmela, mm. Jay Lewis Gang- ja Yö-yhtyeistä tuttu muusikko Jay Lewis ja Brother Firetribe -solisti Pekka Heino. Aiemmin ilmoitettu Antti Railio on estynyt ja hän ei esiinny kiertueella.

Toinen Circus of Rock -albumi "Lost Behind The Mask" julkaistaan italialaisen Frontier Recordsin kautta maailmanlaajuisesti 12.5.2023. Levyn ensimmäinen single "Is It Any Wonder" julkaistiin 6.3.2023


Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.


Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 31€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .