EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

To 28.1. - To 4.2.2021  /  TikettiStream  / 

Circo Aereo: in_between

Circo Aereo: in_between Liput

Circo Aereo: in_between

"Kun joku kysyy työni tyylilajista, vastaan aina sen olevan jotain nykyaikaisen ja traditionaalisen välistä, viihdyttävän ja oudon välimaastosta." Maksim Komaro

Maailma on muuttunut drastisesti sen jälkeen, kun tämän esityksen ensimmäiset ajatukset kirjoitettiin ylös. Uuden teoksen toteuttaminen on aina uskalias matka tuntemattomaan määränpäähän. Taiteilijat elävät maailmassa, joka perustuu uskoon, omistautumiseen, sokeaan luottamukseen ja intohimoon. He ovat valmiita menemään lavalle ja ottamaan riskejä sekä näyttämään haavoittuvuutensa. Siten he tarjoavat arvokkaimman lahjan yleisölleen: rakkautensa taiteeseen.

Vuoden 2020 maaliskuussa alkanut tapahtumien ketju pysäytti taide-elämän. Suljettujen teatterien ja yhteiskuntien maailmassa otettiin käyttöön outo uusi tapa mitata yhteiskunnallista arvoa, kun työt ja instituutiot jaettiin välttämättömiin ja toissijaisiin. Jaosta tuli vankila taiteilijoille ja taiteelliselle luomistyölle kautta maailman. Samainen jako koski tämän projektin takana olevia taiteilijoita. Mutta jotenkin, kaikkien näiden haasteiden keskellä, luovat ihmiset tekivät mahdottomasta mahdollista ja löysivät tavan tehdä taidetta kaikesta huolimatta. Meidän täytyy yhä nipistää itseämme ilmoittaessamme, että Circo Aereon ja Maksim Komaron uusi teos saapuu sirkusmaailmaan vuonna 2021.

in_betweenistä ei tullut pelkkä kuvaus siitä, miten ohjaaja näkee sirkuksen mielessään. Siitä tuli myös lupaus, paikka, mielentila, ratkaisu - siitä tuli esityksen kirjoittamaton konsepti.

Emme aio kertoa sinulle, mistä esitys kertoo ja mitä se saa sinut tuntemaan. Mutta voimme kertoa, ettemme ole koskaan ahkeroineet kovemmin, suuremmalla intohimolla tai epätoivolla, tuskassa tai täynnä iloa. Kuusi akrobaattia, kuusi kohtausta, 60 minuuttia nykysirkusta eristäytyneisyyden ja yhteenkuuluvuuden, toden ja illuusion, voiman ja haurauden välissä. 

Let's reconnect in_between.

Instagram
Facebook
Twitter
LinkedIn

cirko.fi/inbetween


Ikäraja: Suositusikäraja K-7

Varausaika 2 päivää.

Voit valita peruslipun tai halutessasi tukea ostamalla kalliimman lipun.

Alennuslippu on tarkoitettu opiskelijoille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelushenkilöille, työttömille ja teatterialan ammattilaisille.

Stream-ohjeet

Esityksen ensi-ilta on katsottavissa vain 28.1. klo 20. Ensi-ilta sisältää 60 minuutin esityksen lisäksi 10 minuutin preshown. Heti ensi-illan jälkeen on katsottavissa viikon ajan esityksen tallenne ilman preshowta. Tallenne on katsottavissa 4.2.2021 klo 19:59 asti. Lipunmyynti loppuu 4.2. klo 18:00.

Pääset katsomaan tapahtumaa osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Live stream -koodi toimii yhdellä laitteella kerrallaan.