EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 16.8.2024  /  Tuba Food & Lounge  /  Oulu

Cienna

Cienna Liput

Cienna saapuu Tubaan 16.08.2024!

Uniikki folkduo Cienna on tiivis ihmisäänen ja elektroakustisen kanteleen muodostama kudelma, joka syntyi koronasyksyllä 2020 ystävysten, laulaja Kaisa Leskisen sekä kanteletaiteilija Senni Eskelisen, yhteistyöstä. Odotettu Ciennan esikoisalbumi Northeast julkaistiin syyskuussa 2023.

Cienna on ilmaisuvoimaltaan kahden muusikon muodostama kokonainen orkesteri, jossa kuuluvat sielukkaalla tulkinnalla sävytetyt tarinat ja kanteleen monisävyiset sekä syvät äänimaailmat. Kuulija löytää Ciennan musiikista persoonallisia kaikuja 1960- ja 70-lukujen folkin romantiikasta.

Kaisa Leskinen on valovoimainen laulaja, joka tuli tunnetuksi vuoden 2021 Voice of Finland -laulukilpailun menestyjänä. Senni Eskelinen taas tunnetaan Suomen eturivin kantelistina, jolla on pitkä kokemus 39-kielisen sähkökanteleen ilmaisumahdollisuuksista yhtyetoiminnassa niin kevyen- kuin taidemusiikin puolella.

"Värikylläisen Cienna-duon musiikki on kirkasta, ajatonta ja korvia hivelevää. Herkän tulkinnan alta kuultaa alkuvoimainen ote, optimismi, virtuositeetti ja kokemuksen tuoma pelkistyksen taito." Jarmo Saari, muusikko

Musiikkivideo Northeast:

Musiikkivideo When The Snow Falls:

Levy:

https://open.spotify.com/album...

Kotisivut

Facebook: https://www.facebook.com/Cienn...

Instagram: https://instagram.com/cienna_m...

Youtube: https://www.youtube.com/@cienn...

Tervetuloa keikalle!

www.tuba.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Showtime 21:45

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 16.8.2024 20:00.