EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 18.9.2024  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Christopher Paul Stelling + Matti Johannes Koivu

Christopher Paul Stelling + Matti Johannes Koivu Liput

Sielukas laulaja-lauluntekijä Christopher Paul Stelling konsertoi  Suomessa ensi syksynä. Yhdysvaltalaisartisti esiintyy Tampereen G  Livelabissa keskiviikkona 18. syyskuuta. Illan avaa maamme  tunnustetuimpiin musiikintekijöihin kuuluva Matti Johannes Koivu.

Virtuoosimaisesta kitaranäppäilytekniikastaan ja intensiivisistä  keikoistaan tunnustusta kerännyt Christopher Paul Stelling ammentaa ajattomaan soundiinsa vaikutteita kotimaansa rikkaasta  musiikkiperimästä. Bob Dylanin, Missisippi John Hurtin ja Ben Harperin  kaltaisiin nimiin vertautunut artisti on julkaissut uransa aikana  seitsemän pitkäsoittoa, joista viimeisin on kuluvan vuoden maaliskuussailmestynyt vahvan omakohtainen tupla-albumi ”Forgotten But Not Gone and Few and Far Between”. Tuhansia keikkoja ympäri maailmaa soittanut Christopher Paul Stelling on jakanut esiintymislavoja edellä mainitun Ben Harperin lisäksi myös Mavis Staplesin ja Son Littlen kanssa.

Illan avausartistina nähdään hurmoksellisista keikoistaan tunnettu Matti Johannes Koivu. Maamme vahvimpien laulaja-lauluntekijöihin riviin kuuluva rakastettu artisti ei epäröi tuoda tunteitaan musiikkiinsa ja hänet tunnetaan soolouransa lisäksi myös Ultramariini- yhtyeestä sekä ansioituneena dokumentaristina.

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Tapahtuma toteutetaan pääosin seisomakatsomolla, mutta salissa on myös istumapaikkoja.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Myynti loppuu 18.9.2024 18:00.