EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 14.9.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Christian Löffler (DE)

Christian Löffler (DE) Liput

Saksalainen elektronisen musiikin tuottaja Christian Löffler keikkailee G Livelabeissa syyskuussa!

Deep housea, downtempoa ja ambientia yhdistelevä Löffler tekee euforisenmelankolista musiikkiaan syrjäisessä studiossaan Pohjois-Saksassa Itämeren rannalla. Löffler tunnetaan monitahoisena taiteilijana, jonka ateljeesta löytyvät välineet niin musiikin kuin öljyväriteosten luomiseen. Alkeellisissakin olosuhteissa syntyvää musiikkia Löffler on
julkaissut lähinnä oman Ki Records-levymerkkinsä kautta, mutta artistin viimeisin albumi ”Parallels: Shellac Reworks” ilmestyi arvostetun Deutsche Grammophon-levymerkin kautta. Uusimmalla albumillaan hän työstiuudestaan kaikkien aikojen suurimpien säveltäjien kuten J.S. Bachin, Beethovenin ja Chopinin musiikkia, luoden vuoropuhelua menneen ja nykyisen välille.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 14.9.2022 18:00.