EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 15. - Ma 16.10.2023  /  Useita paikkoja  /  Useita kaupunkeja

Chorea Kozacky - Muinaisen ja modernin Ukrainan musiikki

Chorea Kozacky - Muinaisen ja modernin Ukrainan musiikki Liput

Chorea Kozacky (Хорея Козацька) on ukrainalaisen kulttuurin ilmiö. Orkesteri perustettiin vuonna 2005 ja sen nimi tarkoittaa kasakkatanssia. Ukrainan historiassa kasakat olivat sankareita, jotka puolustivat ihmisiä ja maata hyökkääjiltä. Venäjän tunkeutumisesta Ukrainan maaperälle lähtien, orkesterin jäsenet ovat tukeneet maataan musiikillaan järjestämällä hyväntekeväisyyskonsertteja sekä soittamalla sodassa kaatuneiden sankareiden muistoksi.

Yhtye ohjelmistoon kuuluu renessanssi- ja romantiikanajan musiikkia sekä sankarilauluja, joita he esittävät historiallisilla soittimilla sekä ukrainalaisilla ja eurooppalaisilla jousisoittimilla. Chorea Kozacky saapuu Ukrainasta musisoimaan Ukrainalaisten yhdistys Suomessa ry:n järjestämiin hyväntekeväisyyskonsertteihin Helsingin Temppeliaukion kirkkoon sekä Tampereen tuomiokirkkoon. Konserttien lipputuotot käytetään evakuointiautojen ja ambulanssien hankintaan Ukrainaan.

Tule kokemaan aikamatka ukrainalaisen musiikin historiaan, kun Chorea Kozacky täyttää kirkkosalit musiikillaan.

YouTube


Ikäraja: Ikärajaton

Konserttien lipputuotot käytetään evakuointiautojen ja ambulanssien hankintaan Ukrainaan. Voit valita paljonko haluat lipusta maksaa ja lahjoittaa humanitääriseen apuun.

Alle 13-vuotiaat ilmaiseksi.

Esityksen kesto: 1 h 45 min

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Muuta huomioitavaa: Asiakas voi olla esteettömyyteen liittyvissä asioissa etukäteen yhteydessä Tampereen tuomiokirkkoon puh. 040 804 8765 ja Temppeliaukion kirkkoon puh. 09 23406320.