EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 3.10.2021  /  Lobby Myyrmäki  /  Vantaa

Chess'n Jazz

Chess'n Jazz Liput

Chess´n Jazz tuo nimensä mukaisesti shakkipelin jazz-musiikin maailmaan ja herättää pelin eloon lavalla. Kappaleet kuvaavat tilanteita shakkipelistä tai toimivat shakkinappuloiden tunnussävelminä. Chess'n Jazz -levy julkaistiin 2018 ja yhtye on esiintynyt kymmenissä eri tapahtumissa Suomessa ja ulkomailla.

Kaksiosainen ilta alkaa shakkiturnauksella klo 18:00, jonka jälkeen Chess’n Jazz esiintyy. Konsertin aikana saksofonisti William Suvanne haastaa turnauksen voittajan. Turnauksen ja lohkojen voittajille palkintoja.

Lobby Myyrmäen Facebook-sivu

www.lobbymyyrmaki.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 17:00

Showtime 20:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot