EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 24. - La 26.11.2022  /  Vapaan Taiteen Tila  /  Helsinki

Baltic Circle // Chekov Machine: Syntipukki

Baltic Circle // Chekov Machine: Syntipukki Liput

Chekov Machine: Syntipukki

I hate you
I hate me
I hate everybody
I want to hit you with a stone
shame on me
shame on me
shame on me
I am a loser
nobody
useless

Syntipukki liikkuu odotusten ja tolkun kerrosten alla. Alitajunnan ja aistien, runouden ja rujouden maailmaan sijoittuvan teoksen perustana on työryhmän omat pimeät ja tuhoisat ajatukset, jotka päivänvalossa yritetään piilottaa.

Teos hyödyntää kirjallisuutta ja kehoon kerääntyneitä muistoja yksinäisyydestä, ulkopuolisuudesta ja hulluudesta tavoitteenaan rikkoa näennäistä todellisuutta. Millaisia kohtaamisia syntyy, kun alitajuiset impulssit lyövät normien läpi?

Tanssia, kirjallisuutta, video- ja äänitaidetta yhdistävä teos tutkii ihmistä monipersoonaisena ja pirstaleisena kokonaisuutena, jolla on monta limittäistä minäkuvaa. Se kysyy: mitä ovat länsimaisen ihmisen synnit nykypäivänä – tai toisaalta hyveet?

Työryhmä:

Cris af Enehielm
Jonna Eiskonen
Antonia Henn
Meri Anna Hulkkonen
Sue Lemström
Carl Lindgren
Antti Seppänen

Toteutettu Svenska Kulturfondenin tuella.


Ikäraja: Ikärajaton

Esityskielet: Teoksen pääkieli on englanti
Kesto: 1,5h
Varoitukset: Sisältää kovia ääniä. Teos käsittelee itsetuhoisuutta ja traumaa

Esteettömyystiedot:

Henkilökohtainen avustaja pääsee näytökseen maksutta, kun avustettavalla on lippu näytökseen. Ilmoitathan pyörätuolipaikan tarpeesta tai avustajasta lipunoston yhteydessä, puh.+358 94542 1333 (Q-teatteri, ti–pe klo 11–15) tai sähköpostitse: q-teatteri@q-teatteri.fi. Lisätietoja esteettömyydestä ja saavutettavuudesta https://vapaantaiteentila.fi/info/#tilan-tiedot ja balticcircle.fi/liput.

Vapaan taiteen tila on opiskelijoille ilmainen. Opiskelijakortit tarkastetaan ovella.

--

Ostamalla lippuusi Ennallista eurolla lisäosan voit tukea Baltic Circlen nimikkokohteen Oravasuon ennallistamista ja ilmastonmuutoksen vaikutusten torjuntatyötä. Lahjoitusten tuotot ohjataan Osuuskunta Lumimuutokselle luonnonsuojelu- ja ennallistamistyöhön (Rahankeräyslupa RA/2020/1201).

19. kansainvälinen Baltic Circle -teatterifestivaali Helsingissä 18.–26.11.2022.