EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 18.2.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Celeste (FRA)

Celeste (FRA) Liput

RANSKALAINEN METALLIYHTYE CELESTE SAAPUU HELSINKIIN

Ranskalainen black metal-yhtye Celeste saapuu alkuvuodesta Helsinkiin. Tammikuussa julkaistavan ”Assassine(s)” albumin myötä tien päälle palaava yhtye nähdään livenä On The Rocksissa perjantaina 18. helmikuuta 2022. Liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Lyonissa vuonna 2005 perustettu Celeste lukeutuu yhdeksi ranskan avant garde black metalin suunnannäyttäjistä. Black metalista, sludgesta ja post hardcoresta vaikutteita ammentava nelikko on vuosien saatossa muokannut oman uniikin ja kehutun soundinsa.
Yhtyeen viides albumi ”Assassine(s)” ilmestyy 28. tammikuuta maineikkkaan Nuclear Blast-levymerkin (mm. Slayer, Oranssi Pazuzu) kautta. Albumin on äänittänyt ja miksannut mm. Gojiran, Leprouksen ja Tesseractin kanssa aiemmin työskennellyt Chris Edrich.

CELESTE (FRA)
Pe 18.2.2022
Helsinki, On The Rocks

Liput:
- ennakkoon 22 EUR Tiketistä
- ovelta 24 EUR

Facebook
Bandcamp

www.rocks.fi
www.fullsteam.fi

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 24 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Mikäli ravintolarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.

Myynti loppuu 18.2.2022 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot