EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 4.10.2023  /  Bar Loose  /  Helsinki

See You in Hell: Catabolic, Jävelin & Beatrix

See You in Hell: Catabolic, Jävelin & Beatrix Liput

Catabolic, Jävelin ja Beatrix esiintyvät Helsingin Bar Loosessa

Viime kesänä suuren suosion sekä yleisön että bändien keskuudessa saavuttaneet Hellsinki Metal Festivalin See You In Hell -klubit tekevät paluun.

Bar Loosessa nähdään kerran kuussa kovatasoiset Hellsinki Metal Festivalin ja Bar Loosen yhteistyössä toteuttamat See You In Hell -metalliklubit, jotka esittelevät monipuolisesti suomalaista metallimusiikkia vanhoista legendoista aina uusiin tulokkaisiin. Keikkojen lisäksi luvassa on arvontoja, joissa voi voittaa festariliput. Bändien jälkeen meno jatkuu metallimusiikin parissa Bar Loosen yläkerrassa skeneen vihkiytyneen DJ:n parissa.

Syksyn ensimmäisellä klubilla 4.10. Jytäkellarin lavalla nähdään kolme skenen nousevaa nimeä. Pääkaupunkiseudulta tuleva CATABOLIC takoo intensiivistä death metallia ja ei jätä lavalla ketään kylmäksi. Helsinkiläinen JÄVELIN on uusi tulokas skenessä ja soittaa erittäin tiukkaa speed metallia Venomin ja Motörheadin hengessä. Illan kolmas bändi tamperelainen BEATRIX on myös kovassa nousussa ja vetää black/thrashia punk-asenteella.

CATABOLIC
Facebook | Instagram

JÄVELIN
Instagram | Bandcamp

BEATRIX
Instagram | Bandcamp

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Showtime 21:30

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovella 10 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]