EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

La 26.9.2020  /  Vaahterasali  /  Lahti

Jazztori 2020
Casimir Ekman Electric Fusion Quartet klo 19:00

Jazztori 2020 Liput

Ohjelmamuutos. Epävarmuus Beetroot Ensemblen italialaisjäsenten matkustukseen liittyen on johtanut Jazztorille sovitun konsertin peruuntumiseen. Yhtyeen suomalaisjäsen Casimir Ekman tuo tilalle nuorista nousevista tähdistä muodostetun kotimaisen kvartetin.

Ekmanin oma luonnehdinta kokoonpanosta kuuluu näin:

"Casimir Ekman Electric Fusion Quartet on neljän nuoren polven muusikkolahjakkuuden kollektiivi, jonka ohjelmisto perustuu afroamerikkalaiseen gospel-, soul-, sekä fuusioperinteeseen. Soundin keskiössä ovat groovaavat ylitsevuotavalla soittamisen riemulla esitetyt ja jäsenten unohtumattomalla jazzimprovisaatiolla maustetut originaalisävellykset."

Maja Mannila - kosketinsoittimet, laulu
Johannes Granroth - basso
Severi Sorjonen - rummut
Casimir Ekman - tenorisaksofoni, EWI, vocoder

Tarkkasilmäiset ovat saattaneet huomata, että myös Iiro Rantala on iskenyt silmänsä Mannilaan, Granrothiin ja Sorjoseen. Rantala on kiinnittänyt kolmikon rinnalleen loppuvuodesta konsertoivaan Iiro Rantala Flockiin.

Beetroot Ensemblen keikalle ostettu lippu käy pääsylipuksi uuden kokoonpanon keikalle sellaisenaan. Ohjelmamuutoksesta johtuen liput voi palauttaa 25.9.2020 mennessä osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja

 

 

 

jazztori.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:30
Showtime 19:00

Paikat numeroimattomia istumapaikkoja.

Lippujen varausaika 2 päivää.