EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 16.12.2018  /  Bar Loose  /  Helsinki

Career Suicide (CAN), The Regulator

Career Suicide (CAN), The Regulator Liput

Ladataan…

Kanadalainen Career Suicide saapuu Suomeen ensimmäistä kertaa. He tulevat tänne vain yhdelle keikalle, niin että paras tulla paikalle ja ajoissa! Career Suicide on takuuvarmasti yksi parhaista keikkabändeistä 2000-luvulla. Bändi on levyttänyt ja keikkaillut koko 2000-luvun enemmän tai vähemmän aktiivisesti. Viimeisin täyspitkä Machine Response tuli jo pari vuotta sitten, mutta se on niin hyvin kuuntelua kestävä merkkipaalu, että sen voisi lisätä tämänkin vuoden parhaiden levyjen joukkoon. Luvassa siis raivoisaa hardcorepunkkia, josta samalla tulee todella hyvälle mielelle. Jos marraskuu on ollut pitkä, niin kaikki energiat palautuvat tällä keikalla!!


Illan avaa tuore kotimainen bändi The Regulator, jonka miehistön kokemus mm. Endstandissa ja Pää Kii -yhtyeissä takaa intensiivisen ja tiukan setin kiivasta hardcore-punkkia. Harvakseltaan keikkaileva bändi kannattaa tsekata silloin kuin se on mahdollista, sillä keikkoja ei ole luvassa tulevaisuudessakaan kovin paljoa.

Bändien välissä illan levymusiikista vastaa DJ Teenage Ate

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Eteispalvelumaksu lipunostaneille 2 € (norm. 3 €).

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.