EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 30.6.2022  /  Olympia  /  Tampere

Flamencoviikon pääkonsertti: Cantaoras & Brindamos Flamenco

Flamencoviikon pääkonsertti: Cantaoras & Brindamos Flamenco Liput

Flamencoviikon pääkonsertti koostuu kahdesta erilaisesta, mutta sitäkin kiinnostavimmista esityksestä. Luvassa on herkkiä hetkiä ja rytmistä ilotulitusta, flamencon tunteen paloa, riemua ja syvyyttä – ja naisenergiaa!

Illan aloittava Cantaoras-projekti esittelee kolme erilaista suomalaista flamencolaulajaa: Taija Robalta, Laura Reunanen ja Laura Maria Rinta. Heitä säestää kitaristi Otso Krunasta. Cantaoras-kokoonpanon on yhdistänyt Sibelius-Akatemia, jossa laulajat Laura Reunanen ja Laura Maria Rinta opiskelevat ja Taija Robalta toimii flamencolaulun opettajana. Projekti sai ensiesityksensä Sibafestillä Helsingissä huhtikuussa 2022.

Ilta huipentuu helsinkiläis-espanjalaisen Brindamos Flamenco -kokoonpanon esitykseen. Elegantin naisellisuuden ja voimakkaat koputukset yhdistävä tanssija Azahara Herrera sekä espanjassa monipuolisuutensa vuoksi erittäin arvostettu laulaja Cristina Soler luovat iltaan aitoa espanjalaista tablao-tunnelmaa. Heitä säestää Brindamos Flamenco -kollektiivin luottokitaristi Otso Krunasta.

Alkuillan ohjelmaan mahtuu mukaan myös flamenco-aficionadojen omia esityksiä. Yleisö on tervetullut mukaan luomaan fiestaa eli espanjalaista juhlaa tunnelmalliseen Olympiakortteliin.

CRISTINA SOLER
Huelvassa kasvanut Cristina on voittanut uransa aikana lukuisia palkintoja. Tällä hetkellä hän viimeistelee ensimmäisen levynsä "Mar de Cobre" äänityksiä. Lisäksi Cristina laulaa Madridin legendaarisissa tablaoissa, kuten Café de Chinitas ja Teatro Flamenco de Madrid.

AZAHARA HERRERA

Azahara on syntynyt Almeríassa, jossa hän aloitti tanssimisen jo 3-vuotiaana. Monipuolisesti kouluttautunut tanssija on valmistunut Maria de Ávila -korkeakoulusta Madridista ja tanssii tällä hetkellä Espanjan arvostetuimmissa tablaoissa. Hän on uransa aikana ollut kiertueilla Espanjan lisäksi mm. Japanissa, Koreassa, Itävallassa ja Israelissa. Monipuolisuudesta ja näyttävästä kehonkielestä tunnettu Azahara on tanssinut myös mm. Espanjan kansallisbaletin johtajana tunnetun Elvira Andrésin teoksessa "Mujeres".

OTSO KRUNASTA

Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennellyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa.

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Tarkista soittoajat: www.olympiakortteli.fi

Ennakkomyynti jatkuu Tiketissä klo 24:00 asti. Olympian ovella ei ole lipunmyyntiä.

Tarkista aikataulu osoitteesta: www.olympiakortteli.fi

Myynti loppuu 30.6.2022 23:59.