EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 6.6.2024  /  Tullikamarin Klubi  /  Tampere

Canned Heat (USA)

Canned Heat (USA) Liput

CANNED HEAT - on the road again

Blues-rock/boogie-yhtye Canned Heat sai alkunsa Los Angelesissa, Kaliforniassa vuonna 1965. Canned Heat tunnetaan blues-tulkinnoistaan sekä ponnisteluistaan kiinnostuksen herättämiseksi lajityyppiä ja alkuperäisiä blues-artisteja kohtaan.

Esiinnyttyään Montereyssä ja Woodstockissa 1960-luvun lopulla yhtye nousi maailmanmaineeseen. Tuolloisessa kokoonpanossa olivat mukana Bob Hite - laulu, Alan ”Blind Owl” Wilson - kitara, huuliharppu ja laulu, Henry Vestine (tai Harvey Mandel) - kitara, Larry Taylor - basso sekä Adolfo ”Fito” de la Parra - rummut.

Canned Heating on musiikkinsa ja asenteensa voimalla koonnut suuren joukon seuraajia ja vakiinnuttanut asemansa yhtenä hippiajan suosituimmista nimistä.

1960-luvun loppupuolella Canned Heat esiintyi lähes kaikissa suurimmissa musiikkitapahtumissa esittäen sähköisiä, bluesstandardeja ja yhtyeen omaa materiaaleja yhdistäneitä performansseja, joissa toisinaan kuultiin myös pitkänpuoleisia ”psykedeelisiä” sooloja. Kappaleista kaksi, - ”Going Up the Country” ja ”On the Road Again” - nousivat kansainvälisiksi hiteiksi.

Sitten 1970-luvun kokoonpano on vaihtunut useasti. Yhtyeen viidennellä vuosikymmenellä mukana on alkuperäisjäsenistä Fito de la Parra.

Fito de la Parra: rummut/laulu
Rick Reed: basso/kitara
Jimmy Vivino: kitara
Dale Spalding: laulu/kitara/huuliharppu

”And don’t forget to boogie!”

www.tullikamari.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 21:00

Konsertti on seisova tapahtuma, istuimia hyvin rajoitetusti.

Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.


****

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin.

Lue lisätietoa esteettömyydestä!