EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 24.9.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Caligula's Horse (AUS)

Caligula's Horse (AUS) Liput

PROGEMETALLI-YHTYE CALIGULA’S HORSE SUOMEEN SYYSKUUSSA

Modernin progressiivisen metallin kärkinimien joukkoon tiensä määrätietoisesti raivannut Caligula’s Horse saapuu Suomeen ensi syksynä. Yhtye esiintyy On The Rocksissa tiistaina 24. syyskuuta. Liput keikalle tulevat myyntiin Tikettiin maanantaina 8. huhtikuuta klo 12.

Australian Brisbanessa vuonna 2011 perustettu Caligula’s Horse kuuluu uuden sukupolven kovimpiin progemetalliyhtyeisiin. Opethin, Porcupine Treen ja Hakenin kaltaisiin nimiin verrattu kokoonpano julkaisi tammikuussa kuudennen studioalbuminsa Charcoal Grace, jossa syvät tunnetilat yhdistyvät raskaaseen ja samalla sävykkääseen äänimaailmaan. Mestariteokseksi kuvattu pitkäsoitto syntyi muutaman vuoden takaisen pandemia-ajan staattisesta toivottomuudesta ja käsittelee yhtyeen kokemuksia ajasta, tähdäten lopulta katarsikseen - kohti toiveikkaampaa tulevaisuutta.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 27 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.


Jos tapahtumaan on lippuja jäljellä, niitä voi varata puhelinpalvelusta. Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 24.9.2024 19:00.