EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 23.9.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Caligula's Horse (AUS)

Caligula's Horse (AUS) Liput

PROGEMETALLI-YHTYE CALIGULA’S HORSE SUOMEEN SYYSKUUSSA

Modernin progressiivisen metallin kärkinimien joukossa paikkansa lunastaneen Caligula’s Horsen tiistaina 24. syyskuuta Helsingin On The Rocksissa nähtävä keikka myytiin loppuun, jonka myötä australialaisbändi tekee toivotun lisäkeikan maanantaina 23. syyskuuta. 

Brisbanessa vuonna 2011 perustettu Caligula’s Horse kuuluu uuden sukupolven kovimpiin progemetalliyhtyeisiin. Opethin, Porcupine Treen ja Hakenin kaltaisiin nimiin verrattu kokoonpano julkaisi tammikuussa kuudennen studioalbuminsa Charcoal Grace, jossa syvät tunnetilat yhdistyvät raakaan rock-voimaan. Mestariteokseksi kuvattu pitkäsoitto syntyi muutaman vuoden takaisen pandemia-ajan staattisesta toivottomuudesta ja käsittelee yhtyeen kokemuksia ajasta, tähdäten lopulta katarsikseen - kohti toiveikkaampaa tulevaisuutta.www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 27 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.


Jos tapahtumaan on lippuja jäljellä, niitä voi varata puhelinpalvelusta. Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 23.9.2024 19:00.