EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 4.12.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Café Barock: Angeles del cielo

Café Barock: Angeles del cielo Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 9.1.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 15.1.2021 mennessä.

***

G Livelab Tampere ja Café Barock aloittavat yhteistyössä konserttisarjakokonaisuuden. Café Barock on erilainen tapa kuunnella klassista musiikkia. Se vie konserttitradition takaisin juurilleen yhteisen viihtymisen tavaksi, johon kuuluu myös syöminen, juominen ja jutustelu.

Angeles del cielo on konsertti riemullista ja harrasta, leikkisää ja lempeää jouluista musiikkia löytöretkien ajan Espanjasta. Tamperelais-helsinkiläiset keskiaika- ja renessanssimusiikin yhtyeet Lumous ja Fioretto kuljettavat juhlatunnelmiin ohjelmalla, jonka tarinaa näyttämötaiteilija ja renessanssimies Jukka Virtala kertoo löytöretkiajan ruhtinaana.

Vokaaliyhtye Lumous on laulajien kokoonpano, joka esittää keskiajan ja renessanssin kiehtovaa ja värikästä musiikkia. Lumous kertoo konserteissaan tarinoita menneitten aikojen elämästä. Niissä kuljetaan pyhiinvaeltajien matkassa halki Euroopan, seurataan voimanaisten elämänkohtaloita, astutaan luostarin hiljaisuuteen ja kuullaan balladeja linnojen liepeiltä. Yhtyeen tavaramerkki on herkkä, kuulas ja värikylläinen sointi.

Vokaaliyhtye Lumous:
Kaisa Kelloniemi ja Anu Mattila - sopraano
Elina Aho-Kuusama - altto
Lauri Solin - baritoni

Fioretto Ensemble on vuonna 1997 perustettu Vanhan musiikin ammattilaisyhtye. Se konsertoi säännöllisesti keskiajan, renessanssin ja varhaisen barokin ohjelmistolla. Yhtyeen perustivat harpisti-laulaja Debra Gomez-Tapio ja historiallisten tanssien spesialistipari Mirja-Liisa Herhi ja Antti Talvio. Herhi-Talvio -parin menehdyttyä syöpään Fioretto jatkaa työtänsä muusikkoyhtyeenä tehden säännöllisesti yhteistyötä tanssijaryhmien kanssa.

Fioretto Ensemble:
Debra Gomez-Tapio - harput, laulu ja taiteellinen johto
Janek Öller - nokkahuilut ja säkkipillit
Mikael Heikkilä - lyömäsoittimet ja vasaradulcimer
Ilpo Laspas - cembalo

Opiskelijaliput ovelta tuntia ennen konsertin alkua 12,5 € (jos lippuja jäljellä)
Café Barock -jäsenille liput ovelta tuntia ennen konsertin alkua 20 €

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 14:00
Showtime 15:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 4.12.2021 14:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot