EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 18.5.2019  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Byte - Lakeuden suurin pelitapahtuma

Byte - Lakeuden suurin pelitapahtuma Liput

Ladataan…

Rytmikorjaamo muuttuu peliareenaksi toukokuussa

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Byte - Lakeuden suurin pelitapahtuma muuttaa Seinäjoen Rytmikorjaamon pelaajien paratiisiksi 18.5.2019. Tapahtuman järjestää Selmu ry yhteistyössä SeAMK:n kulttuurituotannon opiskelijoiden ja SJK eSportsin kanssa.

Rytmikorjaamolla järjestettävä tapahtuma on ensimmäinen laatuaan. "Odotan innolla näkeväni Rytmikorjaamon tilan muuntautuvan jälleen uuden tapahtuman käyttöön", hehkuttaa Selmu ry:n Jaakko Rinne.

Tarkka ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa. Luvassa on runsaasti tekemistä kaikenikäisille pelaajile eSports-turnausten, pelitestausten, VR-testausten, paneelikeskusteluiden, retropelien ja workshopien kanssa. "Tapahtuma antaa myös vanhemmille mahdollisuuden tutustua pelien maailmaan", sanoo SJK eSportsin Mikko Jokipii.

Tapahtuman toteuttamiseen osallistuvat myös mm. Ranka ry, Sepeli ry, Fantasialinna ja Seiga ry tarjoten yleisölle mahdollisuuden kokeilla mm. LARPia, lautapelejä ja pelikehittämistä.

www.byteseinajoki.fi

www.rytmikorjaamo.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 12:00

TAPAHTUMAN OHJELMA ON TIIVISTETTY YHTEEN PÄIVÄÄN. LIPUN OSTANEISIIN ON OTETTU YHTEYTTÄ.