EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 18.10.2024  /  Utopia Club  /  Turku

Business City

Business City Liput

HAPPOTEKNOSUOSIKKI BUSINESS CITY PALAA TURKUUN

Rakettimaiseen suosioon taannoisella Seppo Räty Berghainissa -kappaleellaan noussut Business City saapuu Turun Utopiaan 18.10.2024.

Artisti ei tälläkään kertaa turhaan pyytele anteeksi, vaan yhdistää musiikissaan lahtelaisen fuck the world -asenteen tylyyn teknotykitykseen. Välillä flirttaillaan 1980-luvun suomi-iskelmälle, josta esimerkkinä on yhtyeen versio Nisa Sorayan kappaleesta Anna rakas raju hetki, josta myös Kikka teki oman versionsa.

Vauhtia, pameja, lihamukeja, Berliinin teknoluolia, alkuajan Chemical Brothersia ja The Prodigyä, industrial-asennetta ja omaperäisen suomalaista lähiöläppää – siitä on Business City tehty. Lukuisia loppuunmyytyjä klubeja, satojatuhansia striimejä, Oulun musiikkivideofestivaalien yleisöpalkinto ja 2023 Flow Festivalin yksi puhutuimmista keikoista. Artistin tinkimättömästä tyylistä kertoo mm. myös se, että levyjulkaisut jemmataan faneille ympäri pääkaupunkiseutua maastokätköinä.

Business Cityn menestystä voi olla mahdoton selittää muille kuin suomalaisille, samaan jatkumoon kuuluu Notkea Rotta, Sleepy Sleepers ja jopa Juice Leskinen. On vaikeaa olla samaan aikaan katu-uskottava ja voidella kappaleitaan huumorilla, mutta Business Cityltä tämä kaikki tulee luonnostaan. Jopa raskaamman rockin ystävät ovat ymmärtäneet yhtyeen nerouden – tässä on auttanut versio industrial-yhtye Itä-Saksan kappaleesta Viva Las Palmas.

utopiaclub.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00

Liput ovelta 23 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 18.10.2024 20:00.