EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 25.3.2023  /  Viihdemaailma Ilona  /  Oulu

Kinkkuklubi: Burlesque Fantasies

Kinkkuklubi: Burlesque Fantasies Liput

Uhkaako kisakunto talven kanssa loppua? Unohda hetkeksi lumen luominen ja astu kanssamme yhden illan burleskifantasiaan, josta ei säihkettä ja karnevaalitunnelmaa puutu! Oululainen Kinkkuklubi valtaa jälleen Ilonan lavan, ja tuo yleisölleen uusia esityksiä niin kotimaasta kuin ulkomailtakin ✨
Maaliskuun klubin teemana on fantasia - lavalle pääsevät siis ihastuttavat tutut sadut, myyttiset hahmot ja tottakai aimoannos burleskin taikaa. Illan kruunaa tällä kertaa myös viime vuonna Kinkkuklubin lavan räjäyttänyt ruotsalainen burleskitähti Harley Queen - tämä täytyy kokea itse! Lavaa sulostuttavat...

HARLEY QUEEN (SWE)
ROSETTA SWEET (JKL)
LALA L'MORE
RUBY LA ROUGE
O'DETTA OPIUM
THE TEASING DARLINGS

Klubin juontaa viimeksi sairastuvalle joutunut, nyt jo elävien kirjoihin elvytty elävä legenda, Vieno Huttunen! Stage kittenin roolista huolehtii Morticia Le Fay.

Facebook


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Lippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Liput ovelta 23 €, mikäli jäljellä.

Esityksen kesto 2 h.

VIP-lippu sisältää sisäänpääsyn 6 henkilölle sekä istumapaikat parhaimmissa loosseissa lavan läheisyydessä.

Myynti loppuu 25.3.2023 19:00.