EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?





VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 14. - Su 16.6.2019  /  Narinkkatori  /  Helsinki

Burger Lovers Festival

Burger Lovers Festival Liput

Burger Lovers Festival kokoaa 14.-16. kesäkuuta Helsinkiin Suomen parhaimpia ja arvostetuimpia hampurilaisravintoloita ja burgereihin erikoistuneita keittiömestareita. Yleisölle avoimen koko perheen tapahtuman idea on syntynyt suomalaisten burgeriharrastajien intohimosta vahvistaa Suomen hampurilaiskulttuuria ja antaa kaikille mahdollisuus tutustua hampurilaisten monipuolisuuteen ruokavaliosta riippumatta.

Suomen ensimmäinen hampurilaisfestivaali tarjoaa yleisölle mahdollisuuden päästä kerralla maistelemaan useiden maamme arvostetuimpien hampurilaisravintoloiden annoksia. Festivaalin järjestää suositun Burger Lovers Finland -yhteisön perustaneet aktiivit, jotka ovat valinneet mukaan 12 hampurilaisiin erikoistunutta ravintolaa tarjoamaan annoksiaan maistelukoossa.

www.burgerlovers.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Varmista parhaat paikat tekemällä pöytävaraus ennakkoon! Valitse ensin haluamasi kattaus ja tämän jälkeen haluamasi pöytä. Pöydät ovat numeroituja ja kussakin pöydässä on 10 numeroimatonta paikkaa.

Pöytäpaikka sisältää

- kolmen burgerin tasting-menun
- varatun pöytäpaikan kelin mukaan katettuna
- tarjoilijan palvelut

Burger Menu:
- Social Burgerjoint (hiiligrillattu lihaburgeri)
- Friends & Brgrs (smash tekniikalla paistettu lihaburgeri)
- Bun 2 Bun (vegaaninen burgeri Beyond Meat pihvillä)

Pöytä on käytössäsi 1h 45min, minkä jälkeen alkaa seuraava kattaus. Saavuthan ajoissa, jotta ehdit nauttia burgereista mahdollisimman pitkään!

Lippuja ei voi maksaa kulttuurimaksuvälineillä.

Narinkkatori
00100, Helsinki