EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

Pe 11. - Su 13.6.2021  /  Rautatientori  /  Helsinki

Burger Lovers Festival 2021

Burger Lovers Festival 2021 Liput

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Burger Lovers Festivalia ei valitettavasti pystytä järjestämään kesällä 2020. Jos olet ostanut lipun ja haluat osallistua vuoden 2021 tapahtumaan, sinun ei tarvitse tehdä mitään, vaan lippusi käy sellaisenaan.

Voit myös palauttaa lippusi Tikettiin 26.7.2020 mennessä. Kätevin tapa palauttaa liput on verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja. Perutun tapahtuman lipunpalautuksissa pidätämme lippukohtaisen käsittelymaksun.


Burger Lovers Festival järjestetään Helsingin Rautatientorilla 11.-13. kesäkuuta 2021. Tapahtumaan kutsutaan mukaan 16 hampurilaisravintolaa, jotka myyvät maistelukokoisia annoksia ja kokonaisia hampurilaisia.

Vuoden 2021 Burger Lovers Festivalista on tulossa oikea superviikonloppu ja luvassa on jalkapalloa, hampurilaisia ja juomia Helsingin suurimmalla terassilla. Perjantaina 12. kesäkuuta on perinteinen Helsinkipäivä ja lauantaina 13. kesäkuuta Huuhkajat pelaavat historiallisen EM-avausmatsin Tanskaa vastaan. Jalkapalloa pääsee tapahtumassa seuraamaan suurilta screeneiltä.

Mukana tapahtumassa ovat kaikki Suomen parhaat hampurilaisravintolat. Tapahtumaan osallistuvat ravintolat julkistetaan maalis-huhtikuun vaihteessa.

Päiväliput ja burgeripassit tulevat myyntiin myöhemmin.

Tapahtuman järjestäjä: Burger Lovers Festival

Facebook | Instagram

www.burgerlovers.fi


Ikäraja: K-18

Ikäraja: K-18, koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta, alaikäiset pääsevät alueelle vain täysi-ikäisen huoltajan seurassa.

3-päivän lippu 10 €, VIP-pöytä paikka (sis. 3 päivän lippu) 41,50 €. Kaikki liput vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn pe-su.

 

Varaa VIP-pöytäpaikka Burger Lovers Festivaleilta ja pääset maistelemaan burgereita ilman jonotusta!


Valitse ensin haluamasi kattaus ja tämän jälkeen haluamasi pöytä. Pöydät ovat numeroituja ja kussakin pöydässä on 10 numeroimatonta paikkaa.

VIP-pöytäpaikan hintaan sisältyy:

- VIP-pöytäpaikka yhdelle henkilölle
- Kolmen burgerin tasting menu
- Kolmen päivän sisäänpääsymaksu tapahtumaan
- Tarjoilijan palvelut

Juomat veloitetaan kulutuksen mukaan. Tasting menu koostuu kolmesta eri tyylisestä hampurilaisesta. Valitettavasti emme kykene huomioimaan tasting menussa ruokarajoitteita. Tarkempi annoslistaus julkistetaan toukokuussa 2020.

VIP-pöytiä on varattavissa puolen tunnin välein perjantaina klo 16 alkaen sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 12 alkaen. Varauksen kesto on 1 h 45 min.

 

Lippuja ei voi maksaa kulttuurimaksuvälineillä.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.