EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 5.3.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Bucovina (RO), Vorna (FI) & Valhalore (AUS)

Bucovina (RO), Vorna (FI) & Valhalore (AUS) Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 6.3.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 11.1.2021 mennessä.

***

 

Romanian metalliylpeys Bucovina Suomeen - mukana Vorna sekä australialainen Valhalore

Romanian arvostetuimpiin metalliyhtyeisiin lukeutuva Bucovina saapuu maaliskuussa keikoille Suomeen. Suomen keikat ovat osa yhtyeen viidennen albumin julkaisukiertuetta, joka kattaa kaiken kaikkiaan 29 keikkaa ympäri Euroopan. Mukaan Euroopan kiertueelle liittyvät myös kotimainen melankolisen metallin sanansaattaja Vorna sekä australialainen, folk metallia esittävä Valhalore.

Asgaardian Events and Nem Agency present:
Bucovina (RO), Vorna (FI) & Valhalore (AUS)

Bucovina "Spune tu, Vant": Youtube

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-04:00

Liput ennakkoon alk. 16 €, ovelta 18 € mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Myynti loppuu 5.3.2022 19:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot