EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 5.10.2022  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Brymir (Levyjulkkarit)

Brymir (Levyjulkkarit) Liput

BRYMIR JUHLII KAUAN ODOTETUN NELOSALBUMINSA JULKAISUA TAVASTIALLA! 

Jo oli aikakin! Melodisen death metalin kotimaisiin kärkinimiin lukeutuva BRYMIR julkaisee vihdoin neljännen albuminsa ja juhlistaa merkkitapahtumaa legendaarisen Tavastia-klubin lauteilla keskiviikkona 5.10.2022. Brymir nousee nyt ensimmäistä kertaa Tavastian lavalle pääesiintyjänä – eikä ihmekään: yhtye on vuoden 2019 “Wings of Fire” -menestysalbumin jälkeen myynyt kaikki kolme Helsingin keikkaansa loppuun.Brymirin neljäs albumi “Voices In The Sky” julkaistaan 26.8.2022 maailmanlaajuisesti Napalm Recordsin kautta. Äärimmäistä nopeutta, haikeutta tihkuvia melodioita ja vuoren kokoista tunnetta tarjoava albumi on samalla kenties myös raskainta Brymiriä koskaan. Odotuksia herättävät singlet “Voices In The Sky” ja “Herald Of Aegir” ovat löytäneet tiensä useille suurille kansainvälisille soittolistoille ja levyn ennakkomyyntivauhti on kovempi kuin koskaan.

Komeetan lailla kohti äärimetallin kirkkainta kärkeä nouseva yhtye valmistautuu Tavastian levyjulkkareiden jälkeen peräti 39 keikan mittaiselle Euroopan-kiertueelle yhdessä Finntrollin ja Skálmöldin kanssa ja soittaa siksi Suomessa syksyllä vain muutamia keikkoja. Tätä et voi missata.


Tavastian turvallisuusohje

    Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.


Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta! 

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 5.10.2022 19:00.