EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 28.2.2020  /  On the Rocks  /  Helsinki

Brymir, Misterer

Brymir, Misterer Liput

Komeetan lailla kotimaisen melodisen death metalin taivaalle nousua tekevä Brymir palaa Helsinkiin! Vastikään Children Of Bodomin kanssa Tavastian täyttänyt yhtye nähdään perjantaina 28.2.2020 On The Rocksissa, joten yhtye myi viimeksi loppuun maaliskuussa 2019. Liput helmikuun keikalle ovat myynnissä nyt.

Brymir julkaisi uusimman Wings Of Fire -albuminsa maaliskuussa 2019 ja on sen myötä kiertänyt Eurooppaa, Japania ja Suomen suurimpia lavoja mm. Battle Beastin ja Children of Bodomin kanssa. Ympäri maailman kehuttu albumi tarjoaa sekoituksen eeppisiä melodioita, melankoliaa ja armotonta nopeutta. Livenä Brymir iskee kappaleensa pysäyttämättömällä voimalla.

Misterer - New Wave of Finnish Thrash Metal
14.2.2020 uuden EP:n julkaiseva Misterer on Mikko Herrasen kivenkova thrashmetallibändi, jossa hän laulaa ja soittaa rumpuja - samanaikaisesti! Vuonna 2017 Herranen päätti palata takaisin musiikillisille juurilleen ja kasasi periksiantamattoman iskuryhmän pitkän linjan metallimiehistä. Herrasen luottopelaajat Juhani Flinck, Timo Hänninen ja Beavis ovat ehtineet soittamaan muun muassa sellaisissa orkestereissa kuten Velcra, Dead Shape Figure ja Iiwanajulma.

Misterer julkaisi esikoisalbuminsa 'Ignoramus' huhtikuussa 2019. Uusi EP Fierce Retaliation löytyy digitaalisista musiikkipalveluista 14.2.

Spotify ➡️ https://spoti.fi/2GtugPb

Showtime:
Misterer - 21:00
Brymir - 22:00
DJ Punis - 23:30

Liput ennakkoon 16€, ovelta 18€

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.