EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 17.9.2022  /  Apollo Turku  /  Turku

Brymir + Kaunis Kuolematon + I Revolt

Brymir + Kaunis Kuolematon + I Revolt Liput

BRYMIR JA KAUNIS KUOLEMATON TURUN APOLLOON 17.9.2022!

Suomen melodisen death metalin nopein, tiukin ja kaunein yhtye Brymir palaa Turkuun yli kahden vuoden tauon jälkeen. Seurakin on kylmäävän kovaa: lavan jakaa järisyttävän kovaan suosioon noussut Kaunis Kuolematon. Turpasaunan lämmittää riffimetallikone I Revolt.

AIKATAULU:
19:00 Ovet
19:40 I Revolt
20:30 Kaunis Kuolematon
22:00 Brymir

BRYMIR julkaisi uusimman Wings Of Fire -albuminsa maaliskuussa 2019 ja on sen myötä kiertänyt Eurooppaa, Japania ja Suomen suurimpia lavoja mm. Battle Beastin ja Children of Bodomin kanssa. Ympäri maailman kehuttu albumi tarjoaa sekoituksen eeppisiä melodioita, melankoliaa ja armotonta nopeutta. Yhtye kiinnitettiin valtavalle Napalm Records -yhtiölle ja uuden levyn julkaisu lähestyy. Livenä Brymir iskee kappaleensa pysäyttämättömällä voimalla.

BRYMIR

Keikkapaikan toisensa jälkeen loppuun myyvä KAUNIS KUOLEMATON on suomalaisen melankolian ruumiillistuma. Yhtyeen omalaatuinen soundi vaihtelee kauniista ja haikeista puhtaasti lauletuista melodioista raastaviin huutoihin ja raskaaseen jyräykseen. KK julkaisi kolmannen täyspitkänsä 27.11.2020 ja on kerännyt levyllä huomiota ja kehuja ympäri maailman – nostaen heidät genrensä yhdeksi merkittävimmistä yhtyeistä Suomessa. Kaunis Kuolematon on todistetusti unohtumaton livekokemus ja koronan aiheuttama keikkapula on nostanut yhtyeen paloa päästä yleisön eteen entistä enemmän. Apollo – luvassa on jotakin ainutlaatuista.

Kaunis Kuolematon

Yksi suomen nuorista ja lupaavimmista nousukkaista metallin parissa on riffimetallia ja raskaita lauluja yhdistävä I REVOLT, jonka keikkojen on kuvailtu olevan kuin musiikillinen turpaanveto. Yhtye on nuoressa iässään jo esiintynyt muun muassa Tuska-festivaalilla ja yhdessä yhtyeiden kuten Omnium Gatherum, Rytmihäiriö, Unearth, Medeia, Nicole ja Brymir kanssa. Koronan jyllätessä oli bändi myös osana Knotfestin järjestämää Pulse Of The Maggots -virtuaalifestivaalia ainoana suomalaisena yhtyeenä, ansaiten hyvin osuvaa näkyvyyttä ja hyviä arvosteluja ympäri pallon.

www.apolloturku.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Tapahtuma on siirtynyt. Mors Subita on joutunut perumaan keikkansa, tilalla nähdään Kaunis Kuolematon ja I Revolt. 

Alkuperäiselle päivämäärälle 23.04.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 19.06.2022 mennessä.

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Pöytävaraukset ja tiedustelut osoitteesta apollo@nightclub.fi

***

Ravintolassa on käytössä koronapassi. Mikäli ravintolarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia. 

Myynti loppuu 17.9.2022 19:00.