EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 7.3.2020  /  Espoo Metro Areena  /  Espoo

Bryan Adams - Shine A Light World Tour

Bryan Adams - Shine A Light World Tour Liput

Bryan Adams konsertoimaan Suomeen maaliskuussa

- jokaista myytyä lippua kohden istutetaan puu!

Suomalaisten suursuosikki Bryan Adams saapuu konsertoimaan maahamme maaliskuussa. Adams nähdään Espoossa Metro Areenalla lauantaina 7. maaliskuuta. Viimeksi Bryan Adams esiintyi Suomessa viime toukokuussa, mutta palaa nyt yleisön pyynnöstä nyt jälleen maahamme. Shine A Light -kiertue juhlistaa samannimisen albumin ilmestymistä maaliskuun alussa.

Konserttiin liittyy harvinainen erikoisuus, sillä Adamsin Euroopan-kiertueen logistinen kumppani DHL lupaa istuttaa puun jokaista myytyä lippua kohti. Kampanja liittyy samalla Adamsin oman säätiön, Bryan Adams Foundationin toimintaan.

Bryan Adams

Kanadalaissyntyisen Bryan Adamsin ura on täynnä hittejä, joista Espoossakin kuullaan mm. "Summer of 69", "Heaven", "Everything I Do (I Do It For You)", "Cuts Like A Knife" ja "Please Forgive Me". Adams syntyi vuonna 1959 Kanadan Ontariossa. Hän nousi suosioon Pohjois-Amerikassa 1983 julkaistun "Cuts Like a Knife" -albumin myötä. Todelliseen maailmanmaineeseen hän pääsi vuotta myöhemmin julkaistun "Reckless"-albuminsa jälkeen.

Adams on voittanut lukuisia palkintoja ja saanut suuren määrän erilaisia tunnustuksia. Vuonna 1992 hänelle myönnettiin Grammy-palkinto ja hän on myös ollut viidesti Golden Globe- ja kolmesti Oscar-ehdokkaana lauluistaan. Adams on paitsi muusikko myös ansioiltaan tunnustettu valokuvaaja. Hänen kuviaan on julkaistu lukuisissa aikakaus- ja sanomalehdissä sekä eri tuotteiden mainoskampanjoissa ympäri maailman.

The Bryan Adams Foundation

Hyväntekeväisyyttä Bryan Adams harjoittaa vuonna 2006 perustamansa nimeään kantavan säätiön kautta. The Bryan Adams Foundation auttaa parantamaan ihmisen elinolosuhteita ja keskittyy erityisesti koulutuksen kehittämiseen ja koulunkäynnin mahdollisuuksien parantamiseen.


Bryan Adams internetissä: www.bryanadams.com

Konsertin järjestäjä: All Things Live Finland


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Showtime 20:30

Myynti loppuu 7.3.2020 19:00.